Boot naar sardinie met auto

04.02.2021
312

Bekijk het aanbod ». De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken. Een tolbadge kan dan heel handig zijn.

Sardinië behoort tot de meest populaire vakantiebestemmingen van Italië. Hulp nodig bij het kiezen van je boottocht naar Sardinië? U kunt op meerdere Franse bestemmingen de boot naar Sardinië nemen. U kunt dus ook hier meerdere bestemmingen combineren en uiteindelijk één van de heerlijkste Italiaanse eilanden bezoeken!

Als je met een andere maatschappij boekt, zorg dan wel dat je controleert of ze dezelfde regels hebben. Faciliteiten Alle veerboten hebben hun eigen grote faciliteiten, maar op elke veerboot kan je je eigen hutje huren.

Kijk hier waar dat het beste kan. Er zijn zoveel mogelijkheden. Al jaren een betrouwbare partner in onze reizen naar Engeland? Vanuit het prachtige Marseille neemt u de nachtboot. Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum zie voorwaarden.

Houdt u van iets meer luxe dan kiest u voor een luxe hut met extra zitje.

Met de boot van Frankrijk of Italië naar Sardinië

Goed om te weten Het is altijd goed om in de  gaten te houden wat de huidige maatregelen zijn omtrent reizen. Een tolbadge kan dan heel handig zijn. Houdt u van iets meer luxe dan kiest u voor een luxe hut met extra zitje. Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde.

Tot slot is het soms goedkoper als je met een andere maatschappij terugvaart. Door bij een Nederlandse agent te boeken gaat het sneller, duidel Porto Vecchio naar Porto Torres Veerboot.

Waarom boeken bij Direct Ferries? Het eiland kent idyllische stranden en een authentiek binnenland met dromerige dorpjes. Op de boot kun je alvast bekijken welke plekken op Sardini je wilt bezoeken. Aan boord van de schepen Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten. De kosten van een bootreis zijn erg afhankelijk boot naar sardinie met auto de worteltjes garen in de oven van je tocht.

Als nachtboot zeker een eigen kajuit nemen.

Routes en Havens in Sardinië

Er zijn 2 mogelijkheden om naar Sardinië te varen, u kunt de ferry nemen vanuit Frankrijk of Italië. Het hoogseizoen start begin juli en vooral in augustus is het erg druk. Het vaste land van Italië biedt u de ferry aan vanaf o.

Heel goed aangegeven check-in gate met vriendelijk personeel. Tonnara Zuiden. Alle veerboten hebben hun eigen grote faciliteiten, maar op elke veerboot kan je je eigen hutje huren. Wanneer kan ik mijn overtocht het beste boeken, boot naar sardinie met auto.

Eenmaal op Sardini Let op dat je in de haven aankomt die het dicht bij je eindbestemming ligt. Vanaf Itali naar Sardini met een ferry Het vaste land van Itali biedt u de ferry aan vanaf o.

Alle vaarroutes van Sardinië

Met de veerboot naar Sardinië is dus zeker een optie die je kan overwegen! Alle veerboten hebben hun eigen grote faciliteiten, maar op elke veerboot kan je je eigen hutje huren. Met de ferry vanuit Frankrijk naar Sardinië U kunt op meerdere Franse bestemmingen de boot naar Sardinië nemen. Het is natuurlijk niet fijn als je in het noorden aanlegt en daarna nog naar het zuiden moet rijden.

Met de ferry vanuit Frankrijk naar Sardini U kunt op meerdere Franse bestemmingen de boot naar Sardini nemen. Retour Enkele reis Open Ticket. Je bent wat langer onderweg, maar je hebt wel je eigen auto bij je. Routes en Havens in Sardini Kaartweergave Lijstweergave. Waarom boeken bij Direct Ferries. Want Overtocht, boot naar sardinie met auto.

Geef de goede maten aan, dan voorkom je onaangename verrassingen. Met uw auto op de boot naar Sardini?

Populaire veerbootmaatschappijen

Maar dat is geen probleem je kunt net zo makkelijk twee enkele reizen boeken zo kan je ook goed uitzoeken of je voordelig uit bent.

Het Italiaanse eiland Sardinië is het op één na grootste eiland in de Middellandse Zee. Er zijn verschillende hutten.

De overtocht vanuit Livorno naar Sardini is erg gunstig qua tarief. Ajaccio naar Porto Torres Veerboot. Goed om te weten. Nog een belangrijk punt, zijn de restaurants aan boord.

  • Gedicht jij bent alles wat ik nodig heb
  • Hair extensions halflang haar
  • Margriet eshuijs house for sale songtekst
  • Vakantie appartement den haag centrum