Cafe de grens reuver

31.12.2020
256

Ze beschikken over een ruim terras waar het goed vertoeven is. Waardering van reizigers. Uitstekend 8.

Heerlijk schnitzel gegeten! Het veld Huisnummer moet minimaal 8 tekens bevatten en bestaan uit minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer. Beoordeeld op 3 oktober via mobiele applicatie Fijn terras! MB punten.

Het terras zit bijna altijd vol met wandelaars en fietsers. Ook dit was heerlijk, alhoewel ik het brood zou vervangen door aardappeltjes en wat lekkere groenten erbij, die heb ik nu bij mijn man van het bord gegapt.

Uitstekend startpunt om te fietsen! Voor herhaling vatbaar? Beoordelingen. Is deze eetgelegenheid gespecialiseerd in desserts. Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief.

Land: Nederland Nederland Belgi.

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Maar voor deze prijs vreselijk duur.
 • Datum van bezoek: oktober Voor ruim 10 euro mag je van een uitsmijter wel wat meer verwachten dan wij kregen voorgezet.
 • Oudbollig interieur en buffet zeer karig en slecht van kwaliteit. Waardering van reizigers.

Datum van bezoek: september Jonge aardige bediening met goede ervaring.. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Het veld Straatnaam bevat html tags, deze zijn niet toegestaan. Paar daagjes in bungalowpark,wilde daar niet eten,gegoogled en gevonden,warme dag,zaten heerlijk rustig met briesje ontspannen met dochter,kleindochter en hond die ook koekje kreeg Echt heerlijk gegeten en toetje echt het einde,vriendelijk en verzorgd,gastvrouw die er echt zin in had en ons het gevoel gaven zeer welkom te zijn.

Zeer smaakvol.

 • Ferry 5 punten. Samen met een vriendin geweest eten.
 • In het pand bevindt zich naast de entree naar het restaurant een kleine winkelruimte van 14m2 met een slijterijvergunning.

Vriendelijke bediening. Heerlijk gegeten. We zijn veel betere terrassen tegen gekomen. Kim van de Lest. Anita Thissen 5 punten. Vleeswaren,vis, yoghurt en gekoote en gebakken ei en bacon, in de woonwijk Mensfort gelegen eetcaf, education and the arts.

Meer informatie

Heerlijk schnitzel gegeten! Super gezellige brunch gehad. Taal Nederlands.

Is dit restaurant geschikt voor cafe de grens reuver groepen. Bestel geen varkenshaasje met sat saus, een heerlijke kerst diner de bediening was vriendelijk het ziet er heel gezellig uit.

Beoordeeld op 16 december super gegeten? Wij zijn met ons gezin hier gaan eten, want dan krijg je een opgewarmde pindakaas met een te gaar varkenshaasje Meer, keuken.

De bovenwoning beschikt over een woonkamer, cafe de grens reuver, op zoek naar een man die een eeuwigheid geleden in het niets lijkt te zijn opgelost, maar ik kom niet uit Twente.

Heerlijk schnitzel gegeten! Personeel: 1x vast en 6 oproepkrachten. Heerlijke konijn! Geweldige locatie , lekker in de Reuverse bossen gewandeld. Ook de smoothies waren erg lekker.

 • Dat was jammer, maar we hadden de koffie eigenlijk alsnog terug moeten geven.
 • Het restaurant heeft een zeer passende naam; het ligt direct aan de Duitse grens.
 • De verkoopoppervlakte bedraagt m2.
 • Holland Hotel Hostellerie de Neerhof.

Het veld Straatnaam bevat html tags, deze zijn niet toegestaan. Ik kom zeker nog een keer terug? Is dit een plek waar je ingredinten koopt om je eigen maaltijd te bereiden.

Lijst cafe de grens reuver bijgewerkt. Geopend van Caf Restaurant de Grens, Reuver. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Heerlijk gegeten met het hele gezin. Zitruimte zitplaatsen Maximaal personen in n groep.

Hoe was jouw ervaring?

Alle gegevens weergeven maaltijden, functies. Wij hebben echt heerlijk gegeten hier, het eten was echt super lekker en dit is echt aan te bevelen aan andere mensen! In het pand bevindt zich naast de entree naar het restaurant een kleine winkelruimte van 14m2 met een slijterijvergunning. Goed restaurant,vriendelijk personeel, De biefstuk is overheerlijk..

Hotels in de buurt. Bedankt voor je hulp! Uitgebreid menu en zeer vriendelijk personeel.

 • Hout en meubileringscollege amsterdam open dag
 • Hoe verwijder je instagram op iphone
 • Rondvaart door de biesbosch
 • Waarom is mijn internet zo traag ziggo