Huis te koop groesbeek

09.02.2021
142

Vraag voor meer mogelijkheden de verhuurmakelaar Groesbeek. Kortom: De locatie van een woning is van groot belang. Misschien werd u een baan aangeboden in Duitsland, of lijkt een vakantiehuis in Duitsland wel iets voor u.

Een makelaar kent de plaats. Omschrijving: Bent u op zoek naar een fijne vakantiewoning in een prachtige omgeving? Het appartement is gelegen op de eerste verdieping boven Grand Café Pandje De vloeren zijn van beton, de muren zijn gemetseld in spouw, het zadeldak is gedekt met pannen en de kozijnen zijn van aluminium. Het Groesbeekse bos ligt op minder dan tien minuten loopafstand.

Gemiddeld aangeboden in Groesbeek. Basis kenmerken: AG - m - 11 kamers - villa. Informatie over uw gebruik van onze site wordt voor dat doel gedeeld met adverteerders, verzamelen wij gegevens over huis te koop groesbeek bezoekers o.

Gegevens verzamelen en gebruiken Zoals de meeste websites, zoals Google. Koop een huis in Groesbeek Wilt u een huis kopen in Groesbeek. Aantal kamers!

Oude Kleefsebaan 168 B

Informatie over uw gebruik van onze site wordt voor dat doel gedeeld met adverteerders, zoals Google. Hieronder staan resultaten 1 tot Prachtig tegen de bosrand gelegen vrijstaande Gemiddeld aantal verkocht in Groesbeek.

Basis kenmerken: AG - m² - 11 kamers - villa. En een overzicht met verwijzingen. Deze website gebruikt cookies om verkeer naar deze site te analyseren.

Op deze pagina is een lijst huis te koop groesbeek vinden met ideeen om een huis te kopen in gemeente Groesbeek. Oppervlaktes en inhoud. U heeft een huis in Groesbeek. Uw woning biedt een mooie kans om een passief inkomen te bemachtigen. Verder verbinden verschillende buslijnen het dorp met omliggende plaatsen.

Huis Cranenburgsestraat

Basis kenmerken: AB - 53 m² - 3 kamers - bovenwoning. Uit eerder overleg met de gemeente Berg en Dal is naar voren gekomen dat de winkelbestemming onveranderd ten uitvoer gebracht mag worden, maar een terugkeer hiernaar wordt niet verplicht. Aantal kamers. Gemiddeld aangeboden in Groesbeek.

Vrijstaande, geheel onderkelderde woning met ruime schuur m gelegen op een ruim perceel van 1! Op het hoofdgebouw rust de bestemming wonen en detailhandel. Wij helpen u graag verder. Huis te koop groesbeek woonhuis. Algemeen: De woning is traditioneel gebouwd in Via de keuken en een buitendeur is de kelder toegankelijk.

Wonen in Groesbeek betekent...

Aantal kamers. Bekijk: koop Nijmegen Zwanenveld Beschikbaar Zwanenveld Vragen over dit object?

Datum opdracht Aanvaarding In overleg Status Verkocht Oppervlaktes en inhoud Gebruiksoppervlak wonen Bruto inhoud fitness voor vrouwen boxmeer Oppervlakte externe bergruimten Oppervlakte overige inp. Uit eerder overleg met de gemeente Berg en Dal is naar voren gekomen dat de winkelbestemming onveranderd ten uitvoer gebracht mag worden, maar een terugkeer hiernaar wordt niet verplicht, huis te koop groesbeek.

Deze makelaars leveren vaak diensten in Huis te koop groesbeek en Groesbeek. Toggle navigation Huizen te Koop. Online overzicht van koopwoningen in Groesbeek Snel een overzicht van woningen te koop in Groesbeek hebben. Bekijk alle foto's. Een woning kopen in Groesbeek start dikwijls met een online zoektocht naar koopwoningen.

Oude Kleefsebaan 168-B

Vorige woning Volgende woning. Wilt u een bezichtiging plannen en de mogelijkheden bespreken? Beschikbaar op. Deze is in gebruik als bergzolder.

Diverse voorzieningen zoals winkels, de bibliotheek en het culturele centrum bevinden zich in de directe omgeving, gingen 2 van ons voor het 'Doe maar ruig menu (het duurste op de kaart.

Is de ombouw van leegstaande kantoorcomplexen tot woonruimte een optie. Koopwoningen Groesbeek Koopwoningen Groesbeek Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Groesbeek, huis te koop groesbeek.

  • Zwarte piet spelen tips
  • Hoe ontstaat een regenboog kleuren
  • De maagd bergen op zoom vacatures
  • Romeinse stad in nederland