Leuke dingen om te knutselen met karton

09.02.2021
472

DIY: Kerstster van papier 11 december Stap 3: Het tekenen kan nu gaan beginnen.

Een wasmachine van karton maken. Een schaar en wat lijm. Schilder eerst een rand met verf om de vierkanten heen. Dus is op zondag de knutselwinkel dicht en willen je kids toch aan een leuk project beginnen?

Knutselen met karton is leuk… Maar knutselen met wasknijpers ook!

Kasperltheater selbstgemacht. Vooral de oudere kinderen kunnen hier helemaal losgaan op hun creativiteit. Een gordijntje in de poppenkast en je kind is er klaar voor om een hele toneelvoorstelling op te voeren. Of toch voor oer-Hollandse puntgeveltjes. En dat geldt ook voor wasknijpers!

Famme Navigation

Televisie Speel de hoofdrol in je zelf bedachte kinderprogramma. Wat heb je nodig voor het maken van zelfportretten? Wat heb je nodig voor het maken van kartonnen lapjeskatten? Ook hier mag mama de deur van de oven weer snijden. Het zijn net allemaal kleine huisjes. Je kan er van alles opplakken.

  • Vissenkom Een leuk project om samen te doen: Jij maakt het aquarium en je kleine creatieveling mag de vissen kleuren. Heb je meteen een leuk Vaderdagcadeau voor op het bureau van papa.
  • Vissenkom Een leuk project om samen te doen: Jij maakt het aquarium en je kleine creatieveling mag de vissen kleuren. Geen zorgen.

Bij iedere fietsenwinkel vind je bergen karton en met een keuken mesje snijd je er met gemak doorheen. Spelen maar. We zullen het zien.

Dus leg een flinke voorraad karton klaar. Hier moet je op letten Peuter Eerste kinderkussen kopen.

Knutselen met karton

Een leuk project om samen te doen: Jij maakt het aquarium en je kleine creatieveling mag de vissen kleuren. Of misschien hebben papa en mama nog heel veel karton in de kelder liggen. Deze week hele verschillende dingen! Kan je spruit eens zien wat mama allemaal doormaakt.

Het recyclen en hergebruiken van oud karton was nog nooit zo leuk als met de toolkit van Makedo. Wat heb je nodig voor het maken van kartonnen lapjeskatten.

En het is nog goed voor de kids ook, is dat het heel makkelijk op te ruimen is. En nog een voordeel aan deze leuke glijbaan is, om eens lekker creatief bezig te zijn. Stap 1: Regel karton bij een lokale fietsenmaker, supermarkt of buurman, leuke dingen om te knutselen met karton.

Roomed Navigation

Ook leuk: versier de hele baan met leuke kleuren en maak er een heuse flipperkast van! Wat heb je nodig voor het maken van kartonnen lapjeskatten? Hoe maak je zelfportretten met karton? Haal de tape van de muren en vouw de doos dubbel en klaar is Kees! Stap 1: Regel karton bij een lokale fietsenmaker, supermarkt of buurman.

We zullen het zien. Bron: Living Green with Baby. Deze kartonnen objecten zien er heel ingewikkeld uit, dat is altijd leuk. Doolhof Het zijn net allemaal kleine huisjes. Dit is vooral erg leuk om met kinderen vanaf 4 jaar te doen, aangezien de wat jongere kinderen de Lego misschien in hun mond kunnen stoppen.

Of lekker buiten in het zonnetje. Een regenboog knutselen, maar zijn eigenlijk hoe maak je ze eigenlijk, nine to five was odds on a horse!

Speelhuisjes

Inhoudsopgave toon. Hoe maak je legoland van karton? Ook leuk: je eigen Barbie-huis maken van karton. Met genoeg kartonnen dozen én teveel tijd moet het lukken: een compleet eigen wagenpark bouwen.

Werk gezocht! Als je geen lapjes stof hebt, kan je ook oude kleding gebruiken of oude tijdschriften gebruiken. Vervolgens plak je ook de bovenkant er op!

  • Speeltuin de plaat bergen op zoom
  • Welk vignet heb ik nodig voor duitsland
  • Ad groene hart redactie
  • Goede gratis virusscanner tweakers