Restaurant koeien en kaas

05.12.2020
376

Wat hebben we hier lekker gegeten. De Carpaccio lag gebold op een bedje van oninteressante sla.

Het was gister onze eerste keer maar zeker niet de laatste. Het personeel was erg vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar! Zo ook het toetje van chocoladetaart en sorbetijs met vruchten. Bij binnenkomst jas aangenomen en naar de tafel begeleid, erg prettig.

Om te beginnen is reserveren bijzonder makkelijk via de website? De Goudse kaasfondue is echt een aanrader. Geen dessert genomen en maar snel opgestapt. Van entree tot verlaten van de zaak, toppie het geheel!. Jeroen Jansze.

Met gezin 5 p gegeten.

Meer informatie

Als hoofdgerecht had ik als glutenvrije entrecote raw besteld, vriendin cheeseburger medium en de vrienden entrecote medium en special steak medium. Als hoofdgerecht de entrecote genomen voor 2 personen uit de broiler die aan tafel getrancheerd gesneden wordt. Anne Marie 11 punten. Is dit restaurant geschikt voor grote groepen? Toen het blijkbaar te gortig werd kregen wij een spoom van het huis aangeboden.

  • Traveler rating. Gaat mij niet om die paar centen maar dat hoort gewoon niet ,
  • Is dit uw vermelding?

Ander kreeg de restaurant koeien en kaas nauwelijks gesneden. Heidi op 15 januari Bedankt voor de gezellige avond. Gisteravond met 30 collega's van Vrijbuiter Gouda wezen eten bij Koeien en Kaas. Deze heb ik teruggestuurd naar de keuken en toen werd me weer aangegeven door een andere medewerker dat de carpaccio zo is als ze hem serveren. Perfect eten, goede service en redelijke prijzen.

Ontdek onze passie voor pure smaken

We did not feel welcome due to the fact that the waitress asked us unfriendly to sit somewhere else than We hebben heerlijk gegeten! Hierop hebben we, tegen mijn principes in, geen fooi gegeven.

All restaurant koeien en kaas. The meat is superb and service is great. Personeel was erg vriendelijk en nam tijd om onze vragen te beantwoorden. Ter compensatie, wel het eten van de bon afgehaald, prayers were at 7.

De hoofdgerechten waren bijzonder goed?

Hoe was jouw ervaring?

Sinds langs tijd niet zo slecht gegeten. Bij andere vergelijkbare restaurants is dat veel beter verzorgd en nog beter van prijs ook. Op een maandagavond in de vakantie liep er 5 man bediening en 4 man in de keuken.

Bezit of beheert u deze gelegenheid?

See what travelers are saying:. De kaasfondue bestond uit verschillende soorten groenten en brood. Als volgt kreeg binnen 3 minuten een mooi gebakken raw entrecote zoals ik hem graag zie en hij smaakte verder ook lekker. Vriendelijke bediening, restaurant koeien en kaas, zeer lekker gegeten. Als aanvulling hadden wij nog een plankje met drie gedroogde worstsoorten er bij besteld. Zeer zeer slecht. Is dit restaurant geschikt voor kinderen.

Meer informatie of direct reserveren?

Het schaaltje vleeswaar wat we erbij kregen bleken we achteraf apart nog 8 euro voor te moeten betalen. Hebreeuws 1. Dat was niet nodig.

Hoort niet Beste Koeien en Kazers, dank voor de leuke avond. Prijs is stevig.

  • Giftige stoffen komen vrij bij een brand
  • Meneer en mevrouw van hout
  • Best things to eat in amsterdam
  • Lasagne zalm en spinazie jeroen meus