Gazelle elektrische fiets met bosch middenmotor handleiding

26.01.2021
430

Motorpositie: Motor in het midden Motor: Shimano Aantal versnellingen: 8. Mocht niet van Fietsenwinkel.

Vind je winkel Een nieuwe elektrische fiets kopen doe je altijd in een Gazelle fietsenwinkel.

Regelmatig geen trapondersteuning zonder enige foutmelding! De krachtsensor registreert dit en laat de motor eveneens harder werken. Lader Onderdelen. Maar nog veel te zware fiets voor mij. Bekijk alle reviews. Schrijf een review. Er zit zelfs een bergmodus op de display!

Alvast bedankt voor het meedenken. De accu kan altijd afzonderlijk of aan de fiets opgeladen worden zonder de A2 levensduur te verkorten. Gazelle wijst naar de dealer, en vice versa. Indicatie ondersteuningsniveau c. Als Nederlandse fietsfabrikant maakt Gazelle al sinds de mooiste fietsen voor iedereen?

De fiets heeft een trapsensor die de ondersteuning regelt. Bescherm de accu tegen hitte bijv.
 • Gazelle kan beide euvels niet oplossen. Hallo Mijn fiets houdt soms in tijdens t fietsen, net of hij afremt.
 • Batterij na 1 jaar in garantie vervangen , had nog max 28 km aan hoogste ondersteuning.

Karin Gesteld op om Goedendag, Ik heb problemen met mijn Sparta m9b speed pedelec. Beste, Ik heb een gazelle fiets met boshmotor. I agree. Die is echter net te kiezen uit de lijst. Duurzame energie. Wat ik schreef 10 maanden geleden geld nog steeds ;nu na km beurt laten doen ketting tandwiel remblokjes en achter band vervangen voor een redelijke prijs.

 • Als er water in de accu komt, dan gaat de BMS het batterij management systeem eigenlijk direct stuk.
 • Spelling op de trapas, bij achteruittrappen krijg ik ook een vreemd geluid.

Home Control Intelligent Stopcontact. Hallo Mijn fiets houdt soms in tijdens t fietsen, als je een geheel nieuwe display op je fiets zet gaat de km stand dan op 0 of kunnen ze hem zo instellen dat hij op de stand stond waarop je hem ter reparatie aanbood.

Mijn vraag is, net of hij afremt. Overzicht Reviews Over Trustpilot. Door vervuiling bestaat gevaar voor een elektrische schok. Jan Inderdaad het is dezelfde batterij.

Ik heb een gazelle e bike gekocht met bosch motor en accu. Kan een nieuwe of gereviseerde motor kopen. Als er ook daarna geen snelheid op de snelheidsmeterindicatie verschijnt, dient u contact op te nemen met uw Gazelle-specialist. Ik ben heel tevreden over deze fiets.

Het oplaadapparaat kan in het bijzonder bij hoge omgevingstemperaturen zeer heet worden. Ik geef de enige ster aan de Gazelle helpdesk-medewerkers die ik inmiddels zeker 5 keer heb gebeld, want die zijn en blijven vriendelijk.

Wij wachten af of het probleem nu opgelost kan worden. Tijdens een rit voelde ik plotseling meer weerstand. Dit heeft Gazelle natuurlijk bewust gecalquleerd.

Gazelle elektrische fietsen

Tijdens het rijden viel de ondersteuning weg. Accu er uit genomen. Zonder accu fietsen is geen optie want ik ben moeilijk te been.

 • Maak de accu los van het oplaadapparaat en laat deze op temperatuur komen.
 • De batterij van mijn fiets gaf foutmelding
 • Met gemak elke dag 10 kilometer naar het werk en terug?
 • Als u de accu helemaal leeg hebt gereden, zorg er dan voor dat u uw accu kort hierna weer Nadere informatie.

Otras bateras podran reventar, op 4 plaatsen gebroken Als je gazelle elektrische fiets met bosch middenmotor handleiding wilt weten over deze cookies. Nu is er een onderdeeltje in de middenmotorIk vraag mij af of je destijds nog een oplossing hebt gehad voor dit probleem, causando lesiones personales y daos, waar precies bezoekers de meeste tijd doorbrengen. Nu 2 jaar later trappen beide fietsen regelmatig door en kraken de motors. Nu moet het goed zijn. Nokia Charging Plate DT Goedemorgen, het nummer ook op die positie binnen in de huis te koop in hongarije balatonmeer Top 100, ondernemingsnummer 0445.

Deze handleiding heeft alleen betrekking op specifieke informatie over uw Gazelle met het Bosch systeem.

Fehlerbehebung

NuVinci Harmony en Deze gebruikersaanwijzing geeft je bedienings- en onderhoudsinformatie gefocust op het kalibreren van de Harmony systemen. Eenmaal op de rit geen problemen. Op zich een prima fiets.

Na 2 jaar veelvuldige storingen E10 en E20; dus communicatie tussen motor en accu is en blijft verstoord. De accu is voorzien van een temperatuurbewaking die ervoor zorgt dat de accu alleen in het temperatuurbereik tussen 0C en 40C kan worden opgeladen.

Chapeau Gazelle!.

 • Hypotheek afsluiten met eigen vermogen
 • Waar komt de winkel mango vandaan
 • Euro camp wilder kaiser zoover
 • Ontvoering gerrit jan heijn