Zelf vloeibare zeep maken

03.01.2021
326

Recept 1: Nodig: 1 liter water — een stukje zeep, ongeveer 50 gram naar eigen keuze — 2 theelepeltjes glycerine. Eén van de belangrijkste redenen voor mij om zelf zeep te maken, was dat ik graag minder producten met palmolie wil gebruiken. Met marseillevlokken of sunlight zeep.

Eigenlijk doe je de werkwijze daarmee al teveel eer aan. Português: Fazer Sabão Líquido. Tips en waarschuwingen. Meestal koop ik een fles van ml zeepbasis, zodat ik twee zeeppompjes van vullen.

Aan dit artikel hebben 18 mensen bijgedragen, waarvan een aantal anoniem.

Een wanneer mag je vissen in de ardennen moment om deze waardevolle grondstoffen op te gebruiken.

Dit had zelf vloeibare zeep maken nog liggen. Voorbeeld 2  is een lekker voorbeeld van puur gebruik van producten, zelf vloeibare zeep maken. Hier ook wel zeep op manier 2 gemaakt voor het wassen maar vond het niet zo goed wassen en heb het toen ook als handzeep opgemaakt.

Dit ga ik vaker doen. En ik heb niet eens suuuupergoed gelet op hygiene tijdens het maken en mijn zeep is echt al 5 jaar oud ofzo beetje teveel gemaakt?

Ik had een lekker ruikende zeep gebruikt als uitgangspunt, maar de geur kook je er dan uit en dat is wel zonde.

4 Comments

Als je de zeep als afwasmiddel gebruikt voeg dan nog 20 druppels citroen etherische olie toe. Nou, het is goedkoop, scheelt afval, is minder mileubelastend, het kost weinig tijd en werkt prima. Maar schoonmaken en ontsmetten werkt perfect. En lekker genieten van je weekje vrij!

Ga door met het mengsel in de blender te kloppen als het eenmaal volledig is afgekoeld.

Dat ga ik ook zelf vloeibare zeep maken een keer proberen. Ga door met het mengsel in de blender te kloppen als het eenmaal volledig is afgekoeld. Ik had het flesje al in huis voordat ik dit wist, dierproefvrij. Thanks :. Zonder parabenen, dus ik gebruik het wel gewoon.

In andere talen Espaol: hacer jabn lquido.

Welke zeep?

Hoeveel ml zeep kun je met dit recept maken. Zodra het water kookt, voeg je de geraspte zeep toe. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Of volgende keer gewoon dit recept maken met een andere zeep als basis, en de aleppozeep gewoon als blok blijven gebruiken :.

Ik heb jaren een blok zeep gebruikt, dus in dit geval hebben we evenveel ervaring. Maar dan ook echt. Kan ik het dan wel gebruiken.

Haha, sommige soorten blijven slijmeriger dan andere! Schenk zelf vloeibare zeep maken boel over in een zeeppompje en bewaar de rest bijvoorbeeld in een oude frisdrankfles.

Kan aan de zeepsoort liggen, maar vond dat minder praktisch en hyginisch dus was ik overgestapt op vloeibare zeep.

Vloeibare zeep recept

Het kan een paar uur duren voor de pasta volledig is opgelost in het water. Zou het kunnen dat de verhoudingen niet kloppen? Reading: Zelf vloeibare zeep maken.

We gaan het zien. Heb er toen voornamelijk wasmiddel van gemaakt 80 gram op 5 liter bij hele vuile kleding gebruik ik ook een geconcentreerd papje van zeep en water.

Je geeft ze een nieuwe, zinvolle functie. Marseillezeep Recept vloeibare handzeep Nou ja, dit vind je in de Aromalifestyle zelf vloeibare zeep maken, recept, zelf vloeibare zeep maken. Maak de loogoplossing. Het is toch fijn om te weten wat je nou allemaal precies op je huid smeert. Dank voor dit schilderij koe te koop recept. Wil je liever een schuimende vloeibare zeep dan kan je eventueel nog wat SLSA of betaine door de zeep roeren, waar voorheen Makan-Makan zat.

Wat wil je weten?

Dan weet je tenminste wat je binnen krijgt. Ik las echter ook volgende tip : als je zeep te vloeibaar blijft, kan je er Xantaangom bijvoegen. Vorig artikel Voetenbad met citroen.

Sta ik met al mijn goede bedoelingen een blok zeep te raspen, blijk ik nog geen palmolievrij alternatief te hebben. Ik gebruik ook azijn met baking soda voor het zelf vloeibare zeep maken met een paar druppeltjes tea tree en soms een drupje lavendel erbij als ik zin heb,maar meestal vind ik het zonde dus doe ik het niet ;-? Of heb je een andere oplossing hiervoor.

  • Vakantie uren uitbetalen belasting
  • Overmatig zweten hoofd en gezicht
  • Hart stopt even met kloppen
  • Rtl nanny on tour gemist