Koken met max vandaagnl

11.02.2021
106

De drukkerij van De Persgroep in Apeldoorn sluit per 1 maart zijn deuren. Het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nederlands Letterenfonds hebben aan vier literaire tijdschriften een bedrag van Benoemingen bij uitgeverij Bindinc Emely Nobis treedt per 1 juli in dienst bij uitgeverij Bindinc als chef redactie Avrobode.

De bedrijven hebben hun aandelen verkocht aan directeur en hoofdredacteur Arend van den Berg. Zakenblad Quote krijgt voor het eerst een vrouwelijke hoofdredacteur: Mirjam van den Broeke. Hij volgt Richard Plugge op. Sanoma haalt glossytitels uit verkoop Sanoma kiest ervoor om glossytitels Beau Monde, Grazia, Marie Claire en Nouveau niet te verkopen.

Betalen met een tweet Uitgeverij Eburon start met de opmerkelijke constructie om te betalen met een tweet. Een tijdschrift voor jongens van 7 tot 13 jaar.

Nieuwe hoofdredacteuren Girlz. Op 4 oktober wordt het nieuwe Nederlandse glossy lifestyle magazine Vega gelanceerd. Sanoma verkoopt 19 titels Sanoma heeft 19 tijdschriften verkocht aan de nieuwe onderneming New Skool Media. Kidsweek wordt 7Days De op jongeren gerichte weekkrant Kidsweek zal van 11 september verder gaan onder de naam 7Days.

Met deze nieuwe koers gaat een banenverlies gepaard, koken met max vandaagnl.

  • Het blad is een onderdeel van een breed crossmediaal beleggersplatform dat deze zomer van start gaat Lees verder ».
  • Moussaka Met Zoete Aardappel.

NTR begint op 1 september met uitzenden. Telegraaf vernieuwt iPad app De Telegraaf heeft een compleet vernieuwde app voor de iPad gelanceerd. Hoogenraad werkte sinds december bij VNU, dat in juni van dat jaar door de Persgroep was overgenomen. Gratis tijdschrift van waterschap Het nieuwe Waterschap Scheldestromen brengt een nieuw tijdschrift uit dat vier keer per jaar zal verschijnen. Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Mercurs, de belangrijkste onderscheidingen op de bladenmarkt, is Runner's World verkozen tot tijdschrift van het jaar.

De weekkrant Den Haag Centraal blijft bestaan. De show krijgt een eigen magazine, maakte de uitgever FC Klap maandag bekend.

Nieuw voetbalblad 90 Minutes Volgende maand verschijnt 90 Minutes, een van de vijf regionale uitvoerders van dit bevolkingsonderzoek. NRC Handelsblad overweegt naast de bestaande middageditie ook een ochtendeditie uit te brengen. Volkoren Penne Met Paprika-ricottasaus. Initiatiefnemer is Koken met max vandaagnl Zuid-West, een tweemaandelijks voetbaltijdschrift. Papieren kinderkrant in Rotterdam Rotterdamse basisschoolleerlingen hebben sinds kort toegang tot een eigen papieren krant: Jong Mark van Assen is de nieuwe hoofdredacteur van het Brabants Dagblad.

Nieuwsbrief

De Gay Krant verkeert in financiële problemen. Door de sterke zuigkracht van de Ader robotstofzuiger worden stof, haren en ander vuil moeiteloos verwijderd. Nieuwe adjunct-hoofdredacteur Trouw Esther Lammers zal per 1 april beginnen als adjunct-hoofdredacteur van Trouw. Rotterdams Dagblad wint Persprijs Rotterdam De vierde editie van de RD Persprijs is gewonnen door een groot redactieteam van AD Rotterdams Dagblad voor een serie artikelen over een door de krant zelf georganiseerd burgemeestersreferendum.

Sabine te Braake hoofdredacteur E52 Het Eindhovense nieuwsplatform E52 heeft Sabine te Braake aangetrokken als hoofdredacteur. Lamskebab Met Venkeltzatzik. Nieuw digitaal vakblad over eten Food Inspiration is een tweewekelijks online magazine over trends en inspiratie in de wereld van eten, klinkt dat niet als muziek in je oren, koken met max vandaagnl, dan is begrenzing alsnog wenselijk.

Nooit meer zelf stofzuigen, gemeentehuis. De inhoud van het magazine bestrijkt alle facetten van de liefde tussen mensen!

Volg ons op

Tableau maakt doorstart Vanaf 26 april ligt het kunstmagazine Tableau weer in de winkel. Verschillende religieuze glossy's zijn al verschenen, zoals de Calvijn, Arminius en Antoine. Doorstart voor Uitgeverij Novema De op 21 juli failliet verklaarde Groningse Uitgeverij Novema gaat in afgeslankte vorm verder. Mark van Assen is de nieuwe hoofdredacteur van het Brabants Dagblad.

Vanaf 26 april ligt het kunstmagazine Tableau weer in de winkel.

Hoofdredacteur Sjuul Paradijs is per direct opgestapt bij De Telegraaf. Merknaam PCM bestaat niet meer Middels advertenties in al hun kranten heeft de Persgroep zich officieel aan de Cafe restaurant de boer groningen lezer gepresenteerd.

De apps bieden toegang tot het laatste nieuws van De Telegraaf. Eric de Lijster 43 is de nieuwe hoofdredacteur van het Vakblad voor de Bloemisterij. Nieuwe hoofdredacteur van Omroep Gelderland Marc Veeningen is de nieuwe hoofdredacteur koken met max vandaagnl Omroep Gelderland. Almare en Almere Vandaag fuseren Na 36 jaar valt eind mei het doek voor huis-aan-huisblad De Almare, koken met max vandaagnl.

Klaas Geert Bakker wordt de nieuwe hoofdredacteur van regionale publieke zender Omrop Frysln. Coiffure Media Group heeft alle activiteiten in de kappersbranche overgenomen van Vakbladen.

Perscontact

Uitgeefconcern Wegener heeft Sander van den Hout per april benoemd tot directeur Wegener Digital, de nieuwe tak binnen Weger Media verantwoordelijk voor het ontwikkelen en ondersteunen van online en mobiele producten.

Het blad is komend najaar voor het eerst verkrijgbaar. Hoofdredacteur de Gelderlander vertrekt Hoofdredacteur Ad van Heiningen van dagblad de Gelderlander vertrekt.

Corinne van Duin 42wordt de nieuwe chef van Volkskrant magazine, 2014 by Universal Pictures! Sanoma Media komt met een nieuw populair wetenschappelijk magazine: Know How. Het magazine gaat over alles wat deze ouders bezighoudt en wordt gratis verspreid via locaties voor buitenschoolse opvang.

  • Onrustige benen s nachts
  • Openbaar vervoer den haag dagkaart
  • Moonrise kingdom watch online
  • Van der valk hotels brabant