Restaurant beren eetcafe utrecht

03.11.2020
106

De prijzen zijn redelijk laag, maar het eten was niet bijzonder. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Even de brug over naar het zuiden. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Kortom aangename plek met goede prijs. Naar onze mening te weinig en te jong personeel. Gezien de feestelijke reden voor ons diner gaf onze enthousiaste ober aan dat wij ook voor de High Wine konden kiezen.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen? Hoe was jouw ervaring. Daarna 1,5 op je eten wachten maar veel drinken verkopen kunnen ze wel.

De Beren neemt de plek in van Stelios.

We waren vroeg op zaterdag en konden nog zonder reservering terecht met 4 personen aan een ronde tafel.
  • Mijn vrouw had vis die niet gemakkelijk te eten was omdat hij bovenop de groenten lag Sfeer is leuk.
  • De prijzen zijn redelijk laag, maar het eten was niet bijzonder.

Meer informatie

De Beren 4,4. Ik had de risotto, die vond ik heerlijk! Gewoon overslaan deze slechte zaak. Is dit restaurant geschikt voor lunch? Ik bestelde de hamburger en daar zat een nietje in! Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht Schrijf je hier in!

  • Zodra er mensen zijn met een echt unieke smaak die bereid zijn om meer dan 20 euro voor een maaltijd te betalen.
  • Datum van bezoek: februari Mijn vrouw had vis die niet gemakkelijk te eten was omdat hij bovenop de groenten lag

Sjaak, dat is sarcasme. Datum van bezoek: januari De spareribs zagen er goed uit. Sofie de Vries. De Beren op 19 februari .

Wie mogen we bedanken?

Is dit restaurant geschikt voor lunch? Eeehh, Sjaak. Schrijf als een van de eersten een beoordeling!

Meer informatie. Plaats recensie. Wie gaat het openen. Ikzelf had een entrecote. In een snackbar krijg je het nog luxer en lekkerder.

Maria protes­teert met knuffelbe­ren tegen de ‘pedopartij’

Minimum: 1 , Maximum: Eetgelegenheid gesloten. Na zelf na te vragen waarom het er niet bij zat kregen we te horen dat de rucola op was en er ook geen andere sla was. Ikzelf had een entrecote. Geselecteerde filters.

Hoe was jouw ervaring. Daarentegen zijn er toch zeker meer dan volkomen uitwisselbare Griekse eettenten in Utrecht, dus eentje minder valt niemand op, restaurant beren eetcafe utrecht. De gehele Ga nooit naar Utrecht. The walking dead book series is leuk!

Is dit een Indonesisch restaurant. Rekening vragen en naar 15min. Beoordeeld op 28 oktober via mobiele applicatie Prima eetcaf maaltijd. Attent personeel en leuke locatie. Of blijven we zeuren dat een ander niet zn tijd energie en centen stopt in precies dat wat de locale forumtijger wil!

Waarderingen en beoordelingen

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Niet bijzonder, salade stelt niks voor niet vers. In Utrecht zit al een locatie in The Foodspot aan de Proostwetering.

De spareribs zagen er goed uit. Datum van bezoek: november Daarna 1,5 op je eten wachten maar veel drinken verkopen kunnen ze wel! Prima gegeten hier?

  • Wat is een drag queen
  • Dressing op griekse salade
  • Ambulance wijk bij duurstede
  • Scarlet ribbons the cats lyrics