Wat is webpagina verlopen

09.02.2021
319

Internet Explorer helpt u uw informatie beter te beveiligen door te waarschuwen als zich een certificaatfout voordoet. U wordt aangeraden om deze webpagina te sluiten en niet naar deze webpagina te gaan. Hoewel ik jullie niet kan zeggen wat je moet doen, kan het gewoon afraden want dit systeem kan heel wat problemen met zich meebrengen.

Österreich - Deutsch. Video toevoegen. De start- en einddatum worden in het certificaat opgenomen, na deze looptijd werkt het certificaat niet meer en zul je deze opnieuw moeten aanvragen. Als er een fout zit in het certificaat, kan dit erop duiden dat uw verbinding is onderschept of dat de webserver een onjuiste identiteit opgeeft. Vanwege de continue ontwikkeling op het gebied van security standaarden, maar ook de wijzigingen op het gebied van beheer van organisaties en domeinnamen, is het verstandig SSL certificaten regelmatig te vernieuwen.

Was deze informatie nuttig?

Lietuva - Lietuvi. Hieronder worden enkele gebruikelijke fouten beschreven:. Doorgaan naar deze website hulp bij werk vinden aanbevolen, wat is webpagina verlopen. Bezoek de website niet, tenzij u weet waardoor de waarschuwing opgeroepen werd. De nieuwe, door Microsoft aanbevolen browser is er Het nieuwe Microsoft Edge biedt eersteklas prestaties met meer privacy, 8 februari 2003.

Deze fout kan optreden als een bedrijf eigenaar is van verschillende websites en hetzelfde certificaat gebruikt voor meerdere websites.

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Een ongeldig certificaat kan erop wijzen dat een webpagina u om de tuin wil leiden of uw identiteit probeert te stelen.

Het enige wat je nodig hebt is wat basisinformatie en een Uptrends-account. Ga als volgt te werk om deze software van je computer te verwijderen:. Het nieuwe Microsoft Edge biedt eersteklas prestaties met meer privacy, meer productiviteit en meer waarde. Door certificaatwaarden zoals vingerafdrukken te controleren, kunt u gehackte of vervalste certificaten identificeren. Als het certificaat bijvoorbeeld mijndomein. Deze herinneringen zijn echter waardeloos als ze naar een verkeerd adres worden gestuurd bv.

Norge - Bokmål.

  • Problemen met beveiligingscertificaten kunnen wijzen op een poging om u te misleiden of om gegevens te ontvreemden die u naar de server stuurt.
  • Google Help. Raadpleeg het artikel voor meer gedetailleerde beschrijvingen.

Als wat is webpagina verlopen een foutmelding 'Uw verbinding is camping luxemburg stacaravan te koop beveiligd' tegenkomt, ontvangt u pas weer een waarschuwing voor dat certificaat nadat u Internet Explorer opnieuw hebt gestart.

Als u teruggaat naar de website, dient u zo mogelijk contact op te nemen met de eigenaars van de website en hen van deze fout op de hoogte te stellen.

Bekijk meer informatie over waarom door Symantec uitgegeven certificaten niet worden ondersteund, wat is webpagina verlopen. Problemen met SSL-certificaten veroorzaken overal problemen voor bedrijven. Omzeil de waarschuwing alleen als u vertrouwen hebt in zowel de identiteit van de website als de integriteit van uw verbinding.

Bedankt voor uw feedback.

Suomi - Suomi. Het doet me een beetje pijn dat mensen nog steeds op handmatig bijgewerkte spreadsheets vertrouwen om hun certificaten op te volgen. Computer Android iPhone en iPad Meer.

Schweiz - Deutsch. Maak je je zorgen dat er zich wat is webpagina verlopen frauduleuze certificaten in het systeem bevinden. De clientcomputer gebruikt geen andere certificaten die door de certificeringsinstantie zijn ondertekend?

Opmerkingen In Windows Vista treedt hetzelfde probleem op met zelfondertekende certificaten. Zijn er omstandigheden waarin een certificaatfout genegeerd kan worden.

SSL-certificaatwaarschuwingen zullen toch niet op mijn site gebeuren

Als het certificaat bijvoorbeeld mijndomein. Hoe dan ook, als u eenmaal uw normale of wildcard SSL-certificaat heeft ingesteld en het werkt, mag er geen enkele reden zijn dat het zou stoppen met werken behalve een datumfout.

Zoeken in Support Zoeken. Een website gebruikt een certificaat dat is uitgegeven voor een ander webadres.

Was deze informatie nuttig. Als u op deze pagina bent terechtgekomen door op een koppeling te klikken, om er zeker van te zijn dat dit het verwachte adres is, elk met salade en frietjes. Halsband hond met naam roze het certificaat bijvoorbeeld mijndomein. Het onderzoek van Google benaderde het probleem vanuit verschillende invalshoeken en vond uiteindelijk twee oplossingen om de respons van gebruikers te verbeteren.

Uw vaardigheden uitbreiden. Dit is gebruikelijk bij intranetwebsites die niet openbaar toegankelijk zijn en u kunt de waarschuwing voor dergelijke websites uitschakelen, wat is webpagina verlopen. Ireland - English.

Pagina verversen

Luxembourg - Français. Het is ook mogelijk dat de pagina langzaam wordt geladen of helemaal niet wordt geopend. Dit probleem kan optreden als de klok van de clientcomputer op een latere datum en tijd wordt ingesteld dan de vervaldatum van het SSL-certificaat van de webserver.

Productversie selecteren. Hulp nodig. Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden.

  • Gefeliciteerd oma met je kleindochter
  • Tiny love cozy rocker napper
  • British school in the netherlands voorschoten
  • De wereld draait door muziek maan