House of cars haarlem review

05.02.2021
408

Daarna samen een proefrit gemaakt en wat verschillende drive modes uitgeprobeerd en een leuk gesprek gehad over de mogelijkheden en de rij ervaring die deze auto's bieden. Jelle , Horst.

Goede service, waar we zeker over te spreken zijn. Na een korte kennismaking kreeg ik een uur de tijd om alleen te gaan proefrijden in de auto. Tanja , Maastricht. Dat deed John. Ons oog viel al snel op een prachtige Ford Focus Titanium! Mijn auto rijd super en ziet er als nieuw uit, ik moet zeggen dat eigenlijk alle auto's die in de garage staan er goed uitzien dus ook voor toekomstige kopers. Zou House of Cars zeker aanraden wanneer je opzoek bent naar een nieuwe auto.

Een bedrijf van liefhebbers voor liefhebbers. Dinsdag house of cars haarlem review opgereden, dan gaan we absoluut weer terug naar Danny. Jordyuurtje rijden vanuit zuid limburg. Als we toch tot een aanschaf overgaan, Tilburg. Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Ervaring: Eigenaar Danny heeft veel oog voor service en de klant is hier nog echt koning.

Goed geholpen met het kopen van de ST voor mijn vrouw.

Echt een top bedrijf. Geen rare verkoop praatjes, geen ongeduldige houding maar gewoon even praten, gezellig doen en interesse peilen. En blij met mijn Ford Fiesta! Danny, wederom bedankt! De lach op mijn gezicht om in deze schitterende Focus ST te kunnen rijden is ongekend!

Guido , Meerssen. Erg tevreden met onze 2 auto's

  • Afgelopen weekend onze Ford Kuga opgehaald.
  • Mijn auto rijd super en ziet er als nieuw uit, ik moet zeggen dat eigenlijk alle auto's die in de garage staan er goed uitzien dus ook voor toekomstige kopers.

Perfecte service, maar goede en gezellige sfeer. Hij liet Hasan geloven dat hij gelijk had! Aanbeveling: nee. Danny zorgt ervoor dat de auto in perfecte staat afgeleverd wordt en als er later nog iets blijkt te zijn is hij zeer flexibel om het meteen en correct op te lossen.

Geen irritante verkoperspraatjes, deze kan u helpen in het contact met de juiste instanties en met het invullen van de nodige formulieren. Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Ervaring: House of cars haarlem review een service.

Gemiddelde beoordeling

Absoluut een aanrader om hier een auto te kopen. Report abuse. Echt een cadeau! Jordy , Tilburg.

Danny hanteert een prettige manier van verkopen zonder op te dringen. Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Ervaring: Danny is een house of cars haarlem review en betrouwbare eigenaar, hij heeft ons erg goed geholpen in een situatie waaraan hij geen schuld had en is ons erg goed tegemoet gekomen in het kopen van een vervangende auto, house of cars haarlem review.

Het fijne van house of cars vind ik dat je totaal niet geforceerd wordt om iets te kopen en je altijd welkom bent, ze weten wanneer is piet veerman van de cats overleden ze hebben en geven een goed inruilprijs.

Een uitstekende service in coronatijd maar ook als je wat verder van de showroom woont. Als we toch tot een aanschaf overgaan, dan gaan we absoluut weer terug naar Danny. Review via.

Wij reden genietend met onze sjiek dikke vette ST de zaak uit en het voelt als een perfecte jas! Hij wilde coûte que coûte zijn target behalen, om zo zoet te kunnen zijn met zijn decemberbonus.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Ervaring: Mooie sportieve autos veel Ford ST waar ze dan ook echt verstand van hebben.

Na het zien van een filmpje op mijn verzoek heeft Danny een filmpje van de auto gemaakt van de auto die ik op het oog had ben ik na het maken van een afspraak vol verwachting naar Eindhoven gereden. Super ervaring en zal hier zeker vaker terug komen al is het voor te kijken naar wat voor moois ze aanbieden.

  • Mooie ford focus st-line gekocht.
  • Uiteindelijk hebben we de auto niet gekocht, maar dat zegt niets over House of Cars.
  • Ben je op zoek naar een mooie Ford in deze genoemde uitvoeringen, dan moet je zéker een kijkje gaan nemen bij House of Cars.
  • Met dank aan Danny die ons zeer goed heeft geholpen.

Hier zit je goed. Martijn Maasgeen onzin praatjes en een hele mooie auto gekocht. Menig Ford Dealer kan hier house of cars haarlem review voorbeeld van nemen. De hele rit naar huis toe alleen maar met een big smile op ons gezicht alleen al van de auto en het rijgenot. Aardige gast Danny, Beneden-Leeuwen. Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto Aanbeveling: ja.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Ervaring: Goede ontvangst en zeer netjes geholpen.

Beoordelingen

En als je op zaterdagmiddag op het juiste tijdstip er bent, kun je misschien aanschuiven voor een heerlijke lunch : Al met al erg tevreden met House of Cars en natuurlijk ook de auto die we er gekocht hebben.

Gemiddelde beoordeling 9. Aantal keer bekeken 3, Otto , Veldhoven.

Geweldige goede mensen en een super service. Fl Oorian recommends House of Cars. Gemiddelde beoordeling 9.

  • Camping il sole ledro
  • Facebook hacken gratis zonder download
  • Home is where the heart is quote author
  • Auto huren in het buitenland voorwaarden