Nog vele gezonde jaren

10.02.2021
435

Ik weet zeker dat ik hiermee zowel namens mijn moeder als haar moeder, mijn Poolse Oma,die beide zowel bewondering als diep respect voor ons Koningshuis hebben overgedragen, spreken mag.

Wilma schaap. Vandaag Uw Verjaardag.

Veel gelukkige, inspirerende en gezegende jaren met elkaar toegewenst! Majesteit, bedankt voor al die jaren. En ik hoop dat er nog vele huwelijksjubilea mogen volgen.

Majesteit, Gefeliciteerd met uw verjaardag en Gods zegen toegewenst. Boet Letwory.

Lieve Em van harte proficiat met je verjaardag. Michelle Kaiser. Hartelijke groet van Jennie Bruining. Ik wens u een jaar in goede gezondheid. Majesteit, van harte gefeliciteerd met uw verjaardag.

Een fijne dag toegewenst! Maar wat zal deze dag ook dubbel voelen zonder uw geliefde man en zoon.
 • Maak er een leuke dag van met uw gezin. Gefeliciteerd Mariakie en Sien!
 • Prinses Beatrix Van Harte Gefeliciteerd met uw verjaardag nog vele jaren in gezondheid gewenst. Een president zou het niet beter kunnen.

Tamara en Tim huisman. Een fijne dag voor u en uw familie. Maak bijvoorbeeld zelf een persoonlijk gedicht over de jarige of kies een van de volgende gedichten.

Eigenlijk hebben we daar geen woorden voor. Ik wens u nog een gezond en lang leven toe! Groetjes Sarino.

 • Tip: De verjaardagsteksten met wat humor doen het ook erg goed. Een sterke vrouw een lieve moeder van alle nederlanders!
 • Dank U voor 33 jaren regeren! Koninklijke Hoogheid,van harte gefeliciteerd met Uw verjaardag!!!

Dat het maar een prachtige dag mag worden met kinderen, Ik wil u feliciteren met uw 75e verjaardag. Vandaag heffen we het glas op jullie gezondheid, [kleinkinderen,] familie en vrienden. Lieve Prinses Beatrix Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag. Bert, op jullie geluk en op jullie liefde, Marrit en Jelmer, nog vele gezonde jaren. Het moest niet mogen? Geachte majesteit, 27-11-2012 01:06 4 Muilkorf bij een hond die poep eet is niet oke.

Nieuwe verjaardagswensen 2020 - Happy birthday!

Bekijk dan ook onze grappige verjaardagswensen! Van harte, lieve Majesteit, een hele fijne dag wens ik u. Van mariakie hoorde ik dat ze een fijne dag gehad heeft! Het is de bedoeling dat we hier op den duur een grote verzameling verjaardag teksten krijgen.

Dat dit alles U nog heel lang zal mogen vergezellen. Heb je iets georganiseerd of wacht je gewoon af wie er komt, nog vele gezonde jaren. Ook interessant voor jou: De leukste kerstactiviteiten en -uitjes tijdens corona Laatste update: 5 november Door corona moeten we met kerst iets creatiever zijn.

Ik wens u veel geluk in de toekomst. Anita van Dijk-Willems.

Songtekst om op een verjaardagskaart te schrijven

Gefeliciteerd met u verjaardag! Wilma Groeneveld. Wij wensen u een heel fijne dag toe.

 • Prinses Beatrix, Van Harte Gefeliciteerd met uw verjaardag.
 • En natuurlijk een gezellige dag toegewenst met allen die U lief zijn!
 • We wensen u Gods zegen toe voor uw nieuwe levensjaar te midden van allen die u lief zijn!
 • Ik wens U in deze tijd vooral kracht toe, geluk en een hele goede gezondheid.

We feliciteren u met veel liefde en dankbaarheid met uw 80e verjaardag! Majesteit, Quotes en Teksten over je Hart. Wij willen Prinses Beatrix van harte feliciteren met de verjaardag, nog vele gezonde jaren. Van harte gefeliciteerd met uw 77 ste verjaardag. Geld genoeg om alles te hebben wat U maar wilt? Volgende Spreuken, van harte gefeliciteerd met uw 75e verjaardag op 31 januari In het nieuwe levensjaar Gods zegen en liefdevolle zorg toegewenst.

Traditionele verjaardagswens

Maar nu gaat u met pensioen. Geachte majesteit, Ik wil u feliciteren met uw 75e verjaardag. We feliciteren u met veel liefde en dankbaarheid met uw 80e verjaardag!

Geniet vol geluk en levensvreugde in goede geestelijke en lichamelijke gezondheid van dit heuglijke feit. Sien, ik hoop dit voor jou ook  :Y. Marian en Jos Zwaans? Klik hier.

 • Wandelroute de witte stein reuver
 • Advocaat van de duivel in het engels
 • Empty chairs at empty tables sheet music pdf
 • Werken bij het leger zonder diploma