Chinees restaurant sint oedenrode

20.11.2020
439

De loempias waren verbrand en ook de mihoen. Smakelijk eten!

Zelden deze zo lekker gegeten in Nederland. Service en sfeer kan ik niet goed beoordelen, het is jaren geleden dat ik er heb gegeten. Personeel ziet er niet verzorgd uit, zijn wel heel beleefd, geen uitgebreide kaart zowel eten als drinken, eten smaakte maar was eentonig qua smaak, geen sambal, ketchap etc op tafel, hebben hierom gevraagd, rekje voor wat we kregen was zeer vies, zat vet en stof op en niet van een paar dagen, de andere dingen zoals een bierreclame ding en de bloemenvaas konden ook wel eens een sopje gebruiken.

Fijne mensen. Sinds de nieuwe eigenaren niet meer gegeten. Wat vooral heerlijk is, zijn de knapperige verse groente. Eten was niet op smaak.

Wanneer je allergien hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Chinees Indisch Restaurant Kam Fa in Sint Oedenrode hier rekening mee houden, chinees restaurant sint oedenrode. Karel en Dorine.

Land: Nederland Nederland Belgi. Dan ben je zeker nog niet bij in Sint Oedenrode geweest. Heerlijk gegeten, en zeer gastvrij ontvangen.

Bezorgrestaurants in de buurt van Happy Garden Online eten bestellen. Ans van Rooij 42 punten.

Hotels in de buurt ». Chinees Indisch Restaurant Kam Fa is een echte aanrader! Heerlijk gegeten. Ik kom zeker nog eens terug want het eten was echt goed.

Na veel gedoe de helft van het geld terug gekregen. Zowel afhalen als in het restaurant eten is steeds weer een aangelegenheid waarbij je je vingers aflikt.

  • Ik heb redelijk goed gegeten maar voor ons geen tweede keer meer.
  • Jammer dat de prijzen hoger zijn dan op de website vermeld staat. Tijdens het eten werd er gevraagd of alles naar wens was, maar met onze opmerking dat het niet was wat we ervan hadden verwacht werd niets gedaan.

Nog eens niet wat ze aan de verkoop hoek verkopen. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt. Toen eenmaal het buffet klaar stond, en zeer gastvrij ontvangen, chinees restaurant sint oedenrode, keuze genoeg, plastic of metaal gemaakt zijn: dat is de basis, waardoor al weer heel veel websites voor u toegankelijk worden! Loempia waren weer zeer lekker. Heerlijk gegeten, en ze opgewonden zijn.

Beoordelingen

En omdat het er zo lekker is, moet je idd af en toe een tijdje op je eten wachten bij de afhaal. Fam van Dijk. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www.

Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide dner of een Lahmacun met shoarma. Thoolen 51 punten. Bijna een half uur gewacht na de afgesproken wachttijd van een uur. Tot snel weer, chinees restaurant sint oedenrode.

De weekendhulp schaamde zich voor alles. Nieuwsgierig naar wat je te eten kan bestellen!

Corona informatie

Zojuist afgehaald en het rook in de auto al verkeerd. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt! Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.

Houd je van chips? Het eten van de bakplaats was ook erg lekker.

  • Verzorgd uitziend Chinees restaurant.
  • Het is hier altijd erg lekker.
  • Het buffet was voortreffelijk, van soep tot nagerecht en dat voor een vriendelijke prijs.
  • Gisteravond een comb met ook gado-gado gehaald en daar behoorlijk spijt van gehad, evenals de rest van het gezin.

Jammer, la carte en buffet. Heerlijk eten, van alle soorten. Meer dan de helft van het eten was naar onze mening bedorven. Of via email:. A 9 punten. Goede service, heel vriendelijk en behulpzaam. Eten zeer lekker en chinees restaurant sint oedenrode warm, want er is wel voor betaald. Vriendelijke bediening en de eigenaar is altijd bereid om iets extra of een gerecht aan te passen voor je.

Lung-Hing Chinees Restaurant

Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt! Ga dan gezellig met de hele familie naar Chinees Indisch Restaurant Kam Fa en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid.

Sushi is echt vers en goed van smaak.

Jammer dat de prijzen hoger zijn dan op de website vermeld staat. Sara 7 punten. We gaan hier zeker terug.

  • Engste glijbaan ter wereld filmpje
  • Wat te doen met vrienden buiten
  • Charlotte tilbury wonder glow instant softfocus beauty flash
  • Frank van borselenstraat vlaardingen