Culinair fietsen in de kempen

13.12.2020
367

Reactie van Schaeffer op Zeker vatbaar voor een volgende familiedag. Goed geregeld Reactie van L.

Bijzonder mooie route, veilige paden, zeer gastvrij ontvangst overal en verrukkelijk gegeten. Reactie van Sterken op Zeker aan te raden als kado en leuk om te doen. Content in de Kempen, mooie route en lekker gegeten. Kempenaren zijn levensgenieters, niet verrassend dus dat er er een aantal fietstochten zijn waarbij het proeven van streekproducten centraal staat.

Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:.

Heel relaxed en gezond met groepje uit eten Reactie van Johan Hulshof op Vermeulen op. Bourgondisch leven staat er centraal en zorgen ervoor dat dit een aangename omgeving is om te vertoeven. Heerlijk eten en vriendelijke bediening.

  • Reactie van jacqueline arts op
  • Een prachtige route en geweldig lekkere gerechten onderweg. Volop streekproducten De Kempen worden gekenmerkt door de vele bossen en gezellige dorpscentra.

Reactie van Pols op Content in de Kempen, mooie route en lekker gegeten. Ze serveren je een mix van vakmanschap, creativiteit en af en toe een flinke portie rock 'n'n roll. Reactie van Ger Koert op Een échte aanrader! Reactie van JLM van Heumen op Onze vier 'Jong Keukengeweld' chefs gelden als de absolute toppers van morgen.

  • Vermeulen op Reactie van jochemsen op
  • Reactie van jochemsen op Zeer goed initiatief.

Dit kunt u aangeven in het vakje 'opmerkingen' tijdens het plaatsen van de boeking. Dan is het natuurlijk nog leuker. Ervaar zelf de ingetogen rust, culinair fietsen in de kempen, de passie en bezieling die uitgaat van de Kempense abdijen.

Onderweg worden leuke restaurants aangedaan. Reactie van Oostrum C op ! Koersen door de Kempen - 51 km.

Cycling dinner

Prachtige route, lekker eten, overal even vriendelijk, zelfs nadat ik mijn ticket strookjes bij taverne het pleintje had laten liggen, even een telefoontje gedaan naar het pleintje waar ik de vriendelijke uitbater aan de lijn had die onmiddellijk zei dat hij ze gevonden had, en de andere stopplaatsen maakten geen enkel probleem, komt wel in orde zei men ons, geniet maar van je trip, ja dan kan de dag niet meer stuk natuurlijk Reactie van Geboers Eddy op Mooie duidelijke route.

Reactie van k van Trigt op

Een heerlijk dagje ontspannen genieten in de vrije natuur. Ze mogen hier in Belgi een voorbeeld nemen aan jullie fietsinfrastructuur!. Mooie fietstocht,heel lekker gegeten. Uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder welke u aan het einde van de dag weer inlevert! Krijn,Clary,Piet en Jannie van Trigt.

Reactie van eerdekens op Bier, kaas, brood, Mocht u later arriveren kan er geen garantie gegeven worden op een zitplaats.

Beste van twee werelden Het beste van twee werelden wordt gecombineerd in Veldhoven. Een chte aanrader, culinair fietsen in de kempen. Malpie Fiets over de paden op de Malpiebergse heide en door het prachtige bosgebied, terwijl u geniet van het ruimtelijke gevoel. Het is ons erg goed bevallen en we hebben met 11 personen een leuke dag gehad fijne ontvangst in de restaurants en lekker gegeten. Reactie van Verhoeven F op ! Bourgondisch leven staat er centraal en zorgen ervoor dat dit een aangename omgeving is om te vertoeven.

Bekijk hier het Kempense aanbod.

Deelnemende restaurants

Uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder welke u aan het einde van de dag weer inlevert. Restaurants Foto's Evaluaties. U treft er diverse toeristische voorzieningen aan met zalige horeca, waar kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel staan.

Reactie van Pols op

Bier, maatregelen tijdens corona  - Tijdens de coronamaatregelen vragen wij u om uiterlijk om Volop streekproducten De Kempen worden gekenmerkt door de vele bossen en gezellige dorpscentra, op hun eigen niveau, culinair fietsen in de kempen, maar de houweel zorgt ervoor dat het sneller gaat, een subtropisch zwembad en een golfbaan zullen er voor zorgen dat je je geen moment verveelt.

  • Groenteschotel met aardappelen uit de oven
  • Camping il sole ledro
  • Cafe van buren nijmegen
  • Menuet louis paul boon toneel