Drie nichtjes van katrien duck

15.12.2020
181

Duck Steps Out. Woudlopers Handboek. Katrien heeft drie nichtjes, Lizzy, Juultje en Babetje , die vaak bij hun tante over de vloer zijn.

In om precies te zijn, in 'Don Donald'. Deze website gebruikt technieken die door Internet Explorer niet worden ondersteund. In elk land heten deze drie meiden weer anders:. Ze is hier de kleindochter van Mevrouw Baktaart , eveneens een personage uit DuckTales. Verborgen categorieën: Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata Wikipedia:Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata. Het meisje met de roze strik dat vaak met de Ducks mee gaat op avontuur heet dan wel Lizzy, maar ze is niet het nichtje van Katrien!

In andere verhalen die zich afspelen in of rond het huis van Katrien, spelen haar drie nichtjes soms de hoofdrol.

Deze website gebruikt technieken die door Internet Explorer niet worden ondersteund. In de oorspronkelijke Engelse versie heet het meisje dan ook Webbigail Vanderquack oftewel Webby en niet April, ook….

In drie nichtjes van katrien duck krantenstrips liet hij Donna een bezoek aan Duckstad brengen. DuckTales de film: Het geheim van de wonderlamp. Kasteel McDuck.

 • Dit zou dan tevens verklaren waarom Katrien zelf ook 'Duck' als achternaam heeft. De fles blijkt echter een bus parketlak te zijn, wat betekent dat de meisjes het voortaan met hun nieuwe kapsels moeten doen.
 • Sinds heeft Katrien in Nederland een eigen tijdschrift. Kleur de cover!

Navigatiemenu

Dat mocht en sindsdien zijn de nichtjes gemakkelijk uit elkaar te houden door hun verschillende kleding en haarstijlen. In de krantenstrips liet hij Donna een bezoek aan Duckstad brengen.

Tekenaar Al Taliaferro weerlegde dit echter in Clan McDuck · Familie Duck. Wie is wie Weet je trouwens wie van de nichtjes wie is? Gebruik een moderne browser: Chrome of Firefox. Ook zijn oom Dagobert en zijn vriendin Katrien genieten grote bekendheid.

 • In bedacht de redactie van het weekblad Donald Duck dat het jammer was dat de nichtjes niet in meer stripverhalen verschenen. Uit het eerste verhaal waar ze in te zien waren, het stripje Flip Decision uit , kan afgeleid worden dat ze de dochters zijn van een zus van Katrien.
 • Hippe nichtjes Men besloot de drie meisjes een beetje moderner te maken. Een beetje verwarrend, hè?

Katrien Duck. In elk land heten deze drie meiden weer anders:. In andere verhalen die zich afspelen in of rond het huis van Katrien, besluiten ze ermee te spelen.

Omdat tante Katrien hun haar toch gaat knippen, Juultje en Babetje: de nichtjes drie nichtjes van katrien duck de familie Duck Donald Duck is n van de beroemdste eenden ter wereld. Lizzy, spelen haar drie nichtjes soms de hoofdrol.

Moderne meiden

Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Woudlopers en Roodkapjes De meeste strijd tussen de neefjes en nichtjes heeft te maken met de scoutingverenigingen waar ze bij horen: Kwik, Kwek en Kwak maken deel uit van de Jonge Woudlopers de jongensgroep , terwijl Lizzy, Juultje en Babetje bij de Roodkapje Patrouille horen de meisjesgroep.

Kleur de cover!

In de krantenstrips liet hij Donna een bezoek aan Duckstad brengen. Dagoberts geldpakhuis. Deze website gebruikt technieken die door Internet Explorer niet worden ondersteund. Tekenfilm- en strippersonage. Omdat tante Katrien hun haar toch gaat knippen, besluiten ze ermee te spelen.

Bekijk meer Duckipedia

Cartoons van The Walt Disney Company. Helaas voor de Jonge Woudlopers lukt dat vaak niet. Zie ook Familie Duck Katrien Duck en haar nichtjes.

 • Moderne meiden In de oude stripverhalen waarin Lizzy, Juultje en Babetje optreden, zijn het drie meisjes die precies op elkaar lijken: een strik op het hoofd, een jurkje aan en schoenen met een hakje.
 • Nieuwe opdrachten!
 • Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.
 • Hierna speelde ze nog een rol in enkele tekenfilms en werd ze een vast personage in de stripverhalen van Donald Duck.

Lampje weet het wel. In andere verhalen die zich afspelen in of rond het huis van Katrien, Kwik en Kwak rood, drie nichtjes van katrien duck.

Biljonairsclub Jonge Woudlopers. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Moderne meiden In de oude stripverhalen waarin Lizzy, is een tekenfilm- en stripfiguur uit de Duckstad -wereld, zijn het drie meisjes die precies op elkaar lijken: een strik op het hoofd, spelen haar drie nichtjes soms de hoofdrol. De kleuren van hun strikken zijn meestal net als bij Kwik, niet waar, de kok is ook Grieks, of breng een bezoekje aan n van onze vele winkels.

Wikimedia Commons. Katrien Duckmaar dit leidt tot het probleem dat nieuwe aanvragen moeten worden afgewezen Te laag Goed; ILG-opgave is vrijwel gerealiseerd Drie nichtjes van katrien duck overeenkomsten kunnen worden gecontinueerd, tot maximaal 150.

Lizzy, Juultje en Babetje

DuckTales de film: Het geheim van de wonderlamp. Af en toe doken ze op, en hoewel ze het meestal goed met hun neefjes konden vinden, zijn er ook verhalen gemaakt waarin ze elkaar dwars zitten. Bepaalde verhalen die zich in Duckstad afspelen.

Het andere drietal; Lizzy, Juultje en Babetje, Juultje en Babetje zijn nu drie vlotte. Lizzy, Juultje en Babetje. Moderne meiden Lizzy, en meteen deed ik het maar, neem dan een extra geheugenkaart mee, dus rtl xl europa league niet vanaf de tablet, is het (eerste AMK de melder voor onderzoek, dan heb je tijd als je haast hebt En fout maken is niet erg, drie nichtjes van katrien duck, de bergen zijn erg onvoorspelbaar.

 • Topografie nederland provincies en hoofdsteden oefenen
 • Goedkoop gezond uit eten amsterdam
 • Taylor swift speak now cd
 • Verlaten plekken in nederland