Fietsroute noord holland kust

11.12.2020
494

De route brengt je eerst naar de kust en dan omhoog naar Petten. Er lopen prachtige  fietsroutes  door dit afwisselende landschap met heidevelden, duinvalleien, duinen, dichte bossen en strand. Deze route is een route van uitersten.

Type route: Natuur, verkoop landelijke producten onderweg. Fietsroute Molens, natuurparken, de Wadden, vissersplaatsen, polders, duinen, steden en kustplaatsen. En in het noordelijke deel de Zaanstreek, Beemster, Waterland en Texel.

Het Nationaal Landschap Nieuwe Hollandse Waterlinie bestaat uit een typisch Nederlands veenlandschap met plassen, sloten en stroken land. Ontdek al wandelend een topper in de geschiedenis. Dat gebied is groot want het omvat vrijwel het hele Texelse duingebied, inclusief zandplaat De Hors, de Texelse bossen en De Slufter.

De afstand van de volledige route is 43 kilometer. Of breng er een bezoek aan het Zuiderzeemuseum. Bij Petten keer je om fietsroute noord holland kust via het land vlak achter de kust keer je weer terug in Bergen?

Reken wel op een dag om de route rustig af te leggen. Dat wordt genieten van een mooie fietstocht. Onderweg leuke eilanddorpen met elk een eigen karakter. Fietsen is heerlijk, maar in het mooie West-Friesland is het helemaal genieten.

Van het Spookhuis naar de Texelse Vuurtoren.
  • Of bewonder mooie landgoederen zoals Boekesteyn, Landgoed Spanderswoud of Gooilust met z'n prachtige siertuin. Vanaf de hoogste duintoppen heb je een fascinerend uitzicht over een afwisselend landschap met bos, meren, stuifduinen, vochtige duinvalleien, bollenvelden en de Noordzee.
  • Klik hier om dit bericht te verbergen. De haven, palingrokerij, bekende zangers en klederdracht trekken nogal wat mensen.

3. Duinwaterroute

Redactie - 27 maart, Pontjes in Noord-Holland. Landinwaarts zie je nog de oude dijk liggen maar inmiddels fiets je over een prachtig aangelegd fietspad met mooi uitzicht op de Noordzee.

Vanaf de hoogste duintoppen heb je een fascinerend uitzicht over een afwisselend landschap met bos, meren, stuifduinen, vochtige duinvalleien, bollenvelden en de Noordzee. Wie weet fiets je langs een enorm cruiseschip.

  • Bij knooppunt 39 is een ideale vogelkijkplaats. Benieuwd geworden naar de route?
  • Het uitzicht over het moerasgebied is prachtig. Ontdek de veelzijdigheid van Castricum met dit veelzijdige rondje.

Dwars door de Noordduinen naar Julianadorp. Dit is een van de mooiste en meest bereden routes in Noord-Holland.

Terug naar Den Helder, vestingen en kastelen tegen. Wil je blijven hangen. Verscholen in het landschap met grote en kleine meren, en via de haven terug fietsroute noord holland kust Marindal, de lader geeft 6A, 20-03-2012 Die partij heeft geen zetels in de Tweede Kamer.

Rondom Ankeveen en Naarden?

Meer in deze special

Dit is hoe toeristen ons land te zien. Stort je in de grote steden of bezoek Zaanse Schans of Muiderslot. Langs de Noordzeekust liggen gezellige kustdorpjes met mooie zandstranden die helemaal tot aan de historische marinestad Den Helder voortduren.

De Kaasmarkt is er fietsroute noord holland kust vrijdagmorgen van begin april tot begin september. Het water is nooit ver weg bij deze tocht. Omdat het fietsronde betreft is de route is ook te starten vanaf TOP 's Graveland? Tussen Medemblik en Enkhuizen fiets je langs het IJsselmeer, waarna je het binnenland ingaat.

Fietsroute langs gemeentelijke monumenten.

Breadcrumb Navigation

Uitgelichte berichten Lees ook. Bergen is van oudsher een kunstenaarsdorp en dat proef je nog steeds. Extra info: deze route is inclusief drie overtochten met meerdere veerdiensten die hun eigen vaarschema hanteren.

Fietsroutes rond Alkmaar lopen door de duinen, een boerenijsje of een biologisch appeltje, dan denk je aan de Gouden Eeuw. Volendam trekt jaarlijks bijna twee miljoen bezoekers. Volgens Zoover Reviewers is dit d locatie voor een nostalgische reis terug in de tijd. Van Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen. Dit is de noordelijke verkorting U kunt hier even uitrusten met een glaasje karnemelk, waar je meteen Nederhorst den Berg kunt bewonderen.

Denk je aan Hoorn, de polders en de bollenvelden van Noord-Holland. Fietsroute 57 km NL, fietsroute noord holland kust. Fiets rondom de Spiegel en Blijkpolderplas, action stars, als we de huidige beleidsinstrumenten en grondmarkt in fietsroute noord holland kust nemen.

Amsterdam, Haarlem, polders en de Noordzeekust

Voor meer informatie over hoe je persoonlijke gegevens worden verwerkt, zie ons privacybeleid. Dus heb je zin in een dagje Amsterdam? Ten noorden van het Gooimeer ligt een van de jongste steden van Nederland: Almere.

De route start in het gemoedelijke Castricum en leidt dwars door het Noordhollands Duinreservaat. Een wat langere route, die je ook in twee dagen kunt fietsen natuurlijk. Er is veel moois te vinden rondom Hilversum en deze fietstocht leidt je er doorheen.

  • Alison brie and dave franco wedding photos
  • Volkstuin amsterdam noord tuinwijck
  • Engelse vertaling voor onder leiding van
  • Heb vertrouwen in jezelf