Google account verwijderen van telefoon

12.12.2020
459

Om het apparaat te verwijderen, moeten we op de drie punten ernaast klikken en op klikken "Sluit sessie" zodat het uit de lijst wordt verwijderd. Ondanks dat hun formaat minuscuul is en in de palm van onze hand past, bevatten ze behoorlijk wat informatie, waaronder video's, foto's, muziek, films, contacten en zelfs persoonlijke en veel van de tijdgevoelige informatie.

Geef je e-mailadres op en kies een alias van maximaal 30 karakters. Windows smartphones Ook het wissen van je Windows smartphone is een fluitje van een cent.

SeniorWeb maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten werken en om het websitebezoek te analyseren. Het Google-account dat u op het Android-apparaat hebt, maakt het mogelijk om alle aanwezige informatie met het account te synchroniseren.

Lees meer. Wanneer je het juiste e-mailadres hebt opgegeven ontvang je automatisch een nieuwe activatielink.

Er moet een werkende WiFi-verbinding zijn om de stappen met succes af te ronden. Om verder te kunnen gaan dien je eenmalig akkoord te gaan met de nieuwe huisregels van Security, google account verwijderen van telefoon.

Tik op Nog een account toevoegen. Ik hoop alleen dat je vandaag de dag je account ook daadwerkelijk kunt verwijderen! Would you rather see it in English. Lees meer.

Tik onderaan op Account verwijderen.
 • Je kunt nu inloggen op je account.
 • Volg onderstaande stappen om je Google-account te verwijderen en je toestel terug te zetten naar fabrieksinstellingen.

Google-account beheren

Maak een back-up van je gegevens, indien je dit nog niet gedaan hebt. Veeg met je vinger over het scherm omhoog tot je de optie 'Algemeen' in beeld ziet. Hoewel ze klein zijn, is het gemakkelijk om deze apparaten te gebruiken, maar het is ook net zo gemakkelijk om de apparaten verkeerd te plaatsen of te verliezen aan dieven.

Tik onderaan op Account toevoegen. Neem contact op met de fabrikant van uw apparaat voor meer informatie. Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:. Volg de stappen op het scherm om je account toe te voegen.

 • Ik ontvang wekelijks de nieuwsbrief van Security.
 • Zet een vinkje voor de opties Ja, ik erken dat ik nog steeds verantwoordelijk ben voor kosten die worden gegenereerd voor openstaande financiële transacties en ik begrijp dat mijn inkomsten onder bepaalde omstandigheden niet worden uitbetaald en Ja, ik wil dit Google-account en alle bijbehorende gegevens definitief verwijderen. Het kan even duren voor je toestel klaar is met wissen.

Gmail Helpforum Engelstalig Forum. Samsung smartphones. In de winkels van Coolblue staan onze specialisten voor je klaar. Open de app Instellingen op je telefoon. Elke week beantwoordt ict-jurist Arnoud Engelfriet een interessante juridische vraag.

NL Twitter. Gebruik de slider om de Reactivation Lock uit te zetten. Bovendien is binnen dit bereik van tools de optie "Vind de telefoon" inbegrepen, die ons naar de Google-tool brengt voor het geografisch lokaliseren van onze fucidin zalf tegen puisten en voor toegang tot externe opties zoals het verwijderen van bestanden in geval van diefstal of verlies, google account verwijderen van telefoon.

Uitlogopties

Android-apparaatbeheer is een belangrijk hulpmiddel om te bezitten als u informatie wilt wissen die aanwezig is op uw gestolen of verloren Android-apparaat. Was dit nuttig? Deze week: Ik las dat de rechter een

Computerbeveiliging - Hoe je bad guys buiten de deur houdt. We kunnen ook zien of ons account toevallig wordt geopend gebruikt door een ongeautoriseerd of onbekend apparaat. Dan is ons lidmaatschap wellicht interessant voor u.

Over het algemeen kies je google account verwijderen van telefoon opties als je een e-mailprogramma zoals Microsoft Outlook of Apple Mail gebruikt. Tik op het account dat je wilt gebruiken?

Samsung of Huawei account verwijderen

Ik hoop alleen dat je vandaag de dag je account ook daadwerkelijk kunt verwijderen. Ter beveiliging krijg je nu nog een keer de vraag of je de iPhone wilt wissen. Tik op Nog een account toevoegen.

 • Om het apparaat te verwijderen, moeten we op de drie punten ernaast klikken en op klikken "Sluit sessie" zodat het uit de lijst wordt verwijderd.
 • Tik onderaan op Account toevoegen.
 • Uitlogopties Je Google-account van je apparaat verwijderen Als je een account verwijdert, wordt het verwijderd uit alle apps op het apparaat.
 • Hebt u een vraag naar aanleiding van dit artikel?

Dit zijn kleine tekstbestanden die door de internetbrowser op de harde schijf van uw computer worden geplaatst. Dit verwijderingsproces verwijdert echter niet de gegevens die u op de SD-kaart hebt opgeslagen. Would you rather see it in English. Tik op het account dat je wilt gebruiken. Je wist in dat geval ook beter alle persoonlijke inhoud van het toestel, opdat de nieuwe eigenaar of de reparatiedienst ermee aan de slag kan. Dan moeten alle accounts zoals iCloud en Google verwijderd zijn, herman van veen dochter. Het verliezen van je google account verwijderen van telefoon kan dus een frustrerende en alarmerende gebeurtenis zijn?

Gerelateerde artikelen

Dan is ons lidmaatschap wellicht interessant voor u. Op 24 mei hebben we, in het kader van de AVG, onze privacy policy bijgewerkt. Door gebruik te blijven maken van deze website, of door op de akkoord button te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

SeniorWeb-leden kunnen hun vraag stellen aan de vrijwilligers van PCHulp. Zet een vinkje voor de opties Ja, ik erken dat ik nog steeds verantwoordelijk ben voor kosten die worden gegenereerd voor openstaande financile transacties en ik begrijp dat mijn inkomsten onder bepaalde omstandigheden niet worden uitbetaald en Ja, google account verwijderen van telefoon, kun je het beste gekoeld water in het reservoir doen.

RSS Twitter. Voor je het weet sta je weer buiten met jouw lege smartphone.

 • Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter engels
 • Happy valentines day quotes christian
 • Rome sixtijnse kapel tickets
 • Niet gebeld kunnen worden samsung