Groene hart ziekenhuis gouda vacatures

08.12.2020
109

Deze cookies kun je niet uitzetten. Je kan goed zelfstandig werken, ook onder tijdsdruk en durft initiatief te nemen. Arts-assistenten 3.

Klinisch chemisch analist Medisch ondersteunend. Omdat werk méér is dan een baan Je kan goed zelfstandig werken, ook onder tijdsdruk en durft initiatief te nemen.

KNF laborant Neurologie Medisch ondersteunend. Deze cookies kun je niet uitzetten.

Staf en ondersteuning 5. Hiermee wordt beoogd: de samenhang en de samenwerking binnen het cluster en ziekenhuis breed te optimaliseren; de snelheid en daadkracht van besluitvorming en uitvoering daarvan te optimaliseren; de niet-zorg gebonden kosten te verminderen.

Onze HRM helpdesk is er voor jou. FWG Over het bedrijf. Medewerker CSA gediplomeerd Facilitaire dienstverlening.

  • Je hebt een medische achtergrond doktersassistent, medisch analist, verpleegkundige of student geneeskunde. Veel eigen verantwoordelijkheid.
  • Een assessment behoort tot de procedure.

Over het GHZ

Voor meer informatie kun je mailen naar Nicoline Franken: nfranken bosmanvos. Heb je bovendien een medische achtergrond? Short-stay verpleegkundige voor de cardiologische patiënt Verpleging en verzorging.

Je draagt de visie en de kernwaarden van het ziekenhuis uit in alles wat je zegt en doet. Wat vragen wij? We gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. SEH- verpleegkundige Verpleging en verzorging.

  • Visie en innovatief Ook kan je afstand nemen van de dagelijkse praktijk en overzie je en doorgrond je de ziekenhuisbrede vraagstukken. Arts-assistenten 3.
  • De Functie Per 1 februari is een nieuwe organisatiestructuur ingevoerd.

ICT Industrie. Technisch Oogheelkundig Assistent Medisch ondersteunend. Staf en ondersteuning 5. Short-stay verpleegkundige voor de cardiologische patint Verpleging en verzorging.

Arts-assistenten 3.

Job-alert instellen

Bel me terug. Je kan goed zelfstandig werken, ook onder tijdsdruk en durft initiatief te nemen. Voor meer informatie kun je mailen naar Nicoline Franken: nfranken bosmanvos. Operatieassistent Medisch ondersteunend.

Laad meer Klik hier voor een overzicht van alle openstaande vacatures of stel een Job-alert in om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe vacatures.

Stages en leerbanen. Liefde voor ons vak. Akkoord Aanpassen.

Zoek door de site

Omdat werk méér is dan een baan Veel eigen verantwoordelijkheid. Vanzelfsprekend heb je voor je werk een eigen auto ter beschikking om de patiënten te bezoeken. Longfunctieanalist Medisch ondersteunend. Voor meer informatie kun je mailen naar Nicoline Franken: nfranken bosmanvos.

Bel me terug. Ervaring met venapunctie is een pre. Verpleegkundige Cardiologie Verpleging en verzorging. IC-verpleegkundige in opleiding Verpleging en verzorging. Deze vacature is verlopen. Technisch Oogheelkundig Assistent Medisch ondersteunend. Klinisch chemisch analist Medisch ondersteunend. Heb je bovendien een medische achtergrond.

Vind je nieuwe baan

Veel een op een contacten met patiënten vind je dan ook leuk. Staf en ondersteuning 5. Schoonmaak Technisch. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.

Wil jij bijdragen aan de zorg en vind je het leuk om contact te hebben met patinten. Liefde voor ons vak. Interim ziekenhuispsychiater Medisch specialisten.

  • Wat moet ik doen als mijn haar uitvalt
  • West side story musical nederland cast
  • Den haag coffee shop map
  • Hoe kan ik het goedmaken met mijn man