Harman kardon soundsticks iii aansluiten op tv

11.12.2020
292

Dat houdt in een stekker en een kabel die opsplits in tweeën en er zit ook nog een heel dun draadje aan. Na in dit overigens uitstekende forum gespit te hebben, is mijn enige conclusie dat beide aan elkaar te koppelen zijn met de RCA naar 3.

Door zaken uit te sluiten kun je erachter komen waar het probleem zit en hoe je het op kunt lossen. Dat is niet de bedoeling, en had er serieus voor kunnen zorgen dat je alles weg had kunnen gooien. Niet meer en niet minder! Ik wil er het liefst weinig geld aan uit geven. De stereoset heeft zowel phono als aux aansluitingen. Je kunt namelijk ook gewoon nieuwe RCA connectoren aan de kabel maken, zoals deze stekkers. Daarbij komt dat de DLNA-knop van de app verstopt zit onder instellingen en die moet je eerst zelf aan zetten, voordat je muziek kunt streamen via de pc en harde schijf.

Die kun je bij ons hier vinden. Je sluit deze aan als zender op de platenspeler om zo te kunnen streamen naar de soundbar. Daarnaast is je speakerset zoals blijkt actief en heeft die dus ook gewoon een line-in. Kan dit met een voorversterker. Kan dit.

  • Bij ons kun je deze hier vinden.
  • Ik heb die aangesloten op de phono-ingang van mijn Marantz versterker.

Harman Kardon Aura – Wat is het?

Vooraf: versterker of actieve luidsprekers Heb ik een phono-voorversterker nodig? Enig advies? Hans D schreef:. Uitzonderingen fabrieksgarantie Voor bepaalde onderdelen kunnen er uitzonderingen zijn als het gaat om de fabrieksgarantie. Over de Bluetooth-verbinding ben ik weer zeer positief te spreken; die werkt altijd naar behoren en eenmaal gekoppeld betekent ook altijd gekoppeld — zelfs zonder code, dus.

Maar ik denk niet dat daar het probleem zit. Ergens lijkt het me sterk, omdat het een nieuwe platenspeler is harman kardon soundsticks iii aansluiten op tv dito receiver.

Kan dat. Ik heb helemaal geen verstand van versterkers, indien je tips hebt met link dan kan ik gelijk aanschaffen. Aansluiten zal alleen niet gaan zonder tulpstekker natuurlijk. Bij Pick-up and return haalt de fabrikant het product op en brengt het na reparatie weer terug. Normaliter heb je daar niet zo veel last van omdat het tegelijk loopt.

1. Heb ik een phono-voorversterker nodig?

Daarnaast dien je de receiver dan ook in de bijpassende modus te zetten. Let op, bijna uitverkocht! Ik wil hem echter verbinden met de phono-ingang van mijn oude Denon DRAR tuner-versterker, waarvan de tuner en de CD-versterker het nog prima doen.

Jacobien schreef:. Echter, aannemen dat het ergens in zit is iets wat je juist niet moet doen. Mocht je hem willen aansluiten dan zul je er een phono-versterker tussen moeten plaatsen. Werkt dat wel. Deze zijn niet duur en zullen het probleem hoogstwaarschijnlijk oplossen.

Beoordeling

Via het Wi-Fi-netwerk bij jou in huis kun de Aura aansluiten op je laptop of pc en via de Bluetooth-verbinding kun je hem bijvoorbeeld koppelen aan je smartphone of tablet.

Deze zet het phono-signaal om naar een line-signaal. Dat is bij deze kabel onmogelijk, aangezien de kabel van gevlochten materiaal is vervaardigd. Simon schreef:. Manon schreef:.

Deze zender zou je harman kardon soundsticks iii aansluiten op tv bijvoorbeeld voor kunnen gebruiken. Pieter schreef:. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Er is geen aparte phone ingang. Dat gaat blijkbaar niet. En overdag zie je de lichtstreep onder de koepel ook niet goed.

Wat je in eerste instantie hebt gedaan is namelijk een platenspeler die een line-output heeft, aangesloten op een phono input.

Handleiding

Dan zit het hem in de Naim. Hoe lang mag een RCA kabel maximaal zijn? Tom W schreef:. Weer helemaal uit en aan gedaan en het blazen blijf nu helemaal weg dus geen idee wat dat dan precies was.

Om volledig uit te sluiten dat het niet aan de voorversterker ligt zou je een andere voorversterker kunnen proberen. Je kunt namelijk kiezen uit BT BluetoothLine-in via de mini-jack er direct boven kun je bijvoorbeeld een telefoon aansluiten en Phono. Hoe lang mag een RCA kabel maximaal zijn.

  • Restaurant de waterkant den haag
  • Meldingen facebook verwijderen iphone
  • Politiek links rechts progressief conservatief
  • Oil of olaz dagcreme en serum