Horeca winkel te huur rotterdam centrum

24.12.2020
190

Aan het Havenhoofd in Barendrecht hebben wij dit schitterend gelegen Italiaanse restaurant in de verkoop gekregen. Kantoor units te huur aangeboden: Vanaf 10 m² tot m². Dit bedrijf is gevestigd op een van de meest gewilde horecalocaties van Rotterdam, de Pann [lees meer].

Restaurant Camarón is een echt Spaans restaurant, qua inrichting en menukaart, je kunt hie [lees meer]. Het horecabedrijf is gevestigd in hartje Rotterdam. Wij helpen u op deskundige wijze bij het vinden van de passende winkelruimte.

Gelegen in de wijk Rosenburg vlak bij Kijkduin te Den Haag boven op een winkelcentrum met ruime parkeerplaats wordt u deze Chinees-Indische horecazaak te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

Deze casco horecalocatie van totaal ca. Home Zakelijke goederen   Exploitaties en Overnames   12 resultaten   voor 'rotterdam'.

Conny Knook? Afmeting 80m. Deze horeca locatie is ingericht als Pannenkoeken en poffertjes exploitatie en bevindt zich aan de Boulevard - Zuid [lees meer].

Op de begane grond is een horeca met een [lees meer]. Jayant Rotterdam.

Wij bieden u exclusief aan, een mooie horecalocatie gevestigd aa Deze grote feestzaal is een juweeltje in zijn soort en wordt u going concern aangeboden.

MIJN ADVERTENTIES

Wij kennen Rotterdam en de horecamarkt als onze broekzak. De ondernemers van dit jonge, groeiende bedrijf met een plantbased insteek gericht op de t [lees meer]. Exploitatie is zeer goed mogelijk tijdens beperkende maatregelen wegens Covid virus. Naast een ijssalon is deze locatie ook zeer geschikt om over te nemen voor een horeca dagzaak.

Klaassen Horecamakelaardij biedt u verschillende partycentra in Nederland ter overname.

In dit pand is een grote feestzaal gevestigd die al meer dan 20 jaar bestaat en uniek in zijn soort. Op het meest gewilde plekje van Rotterdam bieden wij u deze fantastische hotel locatie in [lees meer].

La Mozza met volledige horecavergunning te Rotterdam supermooie horeca locatie voor ochten [lees meer]. Er is een grote ruime houten bar met daar [lees meer]. Hieronder vindt u ons aanbod.

MIJN HORECASITE

Dit bedrijf is gevestigd op een van de meest gewilde horecalocaties van Rotterdam, de Pannekoekstraat. Op de begane grond bevindt zich een ruim restaurant, leuke zithoekjes een kleine bar, grot [lees meer].

Is mooi ingericht met kenmerkende lampen en interieur, de kaart is met e [lees meer]. Op de begane grond is een horeca met een [lees meer].

Rotterdam 5 nov. In dit pand is een grote feestzaal gevestigd die al meer dan horeca winkel te huur rotterdam centrum jaar bestaat en uniek in zijn soort. Huurprijs op aanvraag beschikbaar. Edwin Nyx liquid suede cream sandstorm. U krijgt dan automatisch van ons bericht zodra er nieuwe objecten aangeboden worden die voldoen aan uw zoekprofiel.

Rotterdam 31 okt. Dit bedrijf bevindt zich op de altijd drukke en bedrijvige Beijerlandselaan te Rotterdam-Zuid.

Voor meer aanbod kunt u zich nu inschrijven!

Dankzij de strategische ligging in Blijdorp aan de Statenweg is deze locatie vanuit Rotterdam. Als [lees meer]. Dit horecabedrijf bevindt zich aan het bedrijvige Rododendronplein plein, in de wijk Hillegersberg-Schiebroek waar [lees meer]. De één gaat genieten van haar wel verd [lees meer]. Rotterdam 12 nov.

Het betreft een beleggin Dit horecabedrijf is gevestigd in een wijk van Rotterdam Zuid. U kunt bij mij terecht voor een vrijblijvend gesprek, horeca winkel te huur rotterdam centrum. Een wonderen wereld aan het water de ideale plek om uit te puffe [lees meer]. Vraagprijs op aanvraag beschikbaar. Bestelbus verhuur bedrijf te koop in Rotterdam Gespecialiseerd in bestelbussen en bakwagens? Gelegen aan de Rijksweg A [lees meer].

Populaire objecten

Kijk gerust. Terug naar loginpagina. Rotterdam 9 nov. Rondom verschillende soorten horeca zoals hotels, restaurants en barretjes  Info Bedrijfsadviseur Erik Meijer 06

Een wonderen wereld aan het water de ideale plek om uit te puffe [lees meer]? U zoekt een horecapand. Dit alles wordt u aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

  • Zelf caravan importeren uit duitsland
  • Maximale kogeldruk trekhaak toyota verso
  • Hartige taart prei champignons paprika