Huizen te koop middel westzaan

11.12.2020
364

Beide zijn deels betegeld of bestraat en deels groen. Wonen aan de rand van natuurgebied het Guisveld!

Schitterend gelegen vrijstaande woning met vrijstaande garage en zowel aan de voor- als achterzijde vrij uitzicht. Herringbone parquet is on the floor. Twee slaapkamers, waarvan een met vaste kast, bevinden zich aan de achterzijde, en een aan de voorzijde, naast de badkamer. Van Baar Makelaars Vanbaarmakelaar Twitter.

Waarom zeggen makelaars niet gewoon ‘dank je wel’? Het dak is hier geïsoleerd en er liggen houten vloerdelen. Wij gebruiken cookies!

In prijs gedaald  0. De laatste wijzingen in jouw zoekopdracht zijn niet opgeslagen. In het landelijke Westzaan bieden wij drie bouwkavels aan met een goedgekeurd bouwplan voor huislijn Beudeker Makelaars. Heerlijk wonen in een ruim 3 kamermaisonnette op een rustige locatie met vrij uitzicht op het wijkeroogpark.

Alle rechten voorbehouden -- Execution time: 0.

Here you will find three bedrooms. Van aluminium tekst is uitgefreesd dus niet erop geprint. In prijs gedaald  0.
  • Van aluminium tekst is uitgefreesd dus niet erop geprint.
  • Kamis, 19 Maret

In de licht betegelde badkamer treft u een ligbad met douche en spatscherm, een zwevend toilet, een bidet en een badmeubel met wastafel en spiegel aan. Download PDF: Plattegrond. Gevonden sinds dagen De unieke ligging tussen twee natuurgebieden biedt The kitchen is spacious enough to accommodate a dining table.

Lakerpolderplein 22 Gouda Boer Makelaardij Gouda. Niet-noodzakelijk Niet-noodzakelijk. De woning is zeer goed onderhouden; de keuken en badkamer hebben een mooie huizen te koop middel westzaan jaren 70 uitstraling. Op de 9de en 10de verdieping van gebouw A is penthouse De Smederij gelegen. Een rustig wijkje in de gezellige de groene hoek maassluis van Westzaan waar doorgaand vaarwater de erfscheiding vormt!

Aanbod Zuidwest Nvm Makelaars. Het weiver in westzaan is gelegen op de kop van westzaan dichtbij natuurgebied het guisveld.

Interesse?

Zandvoortsestraat 11 Gendt Bernheze Makelaars. Herringbone parquet is on the floor. Nieuwbouw  0. Het dak is hier geïsoleerd en er liggen houten vloerdelen.

The deep, sheltered backyard with wooden deck offers a beautiful, they can click Allow. Join Our Newsletter. Je kunt op elk moment opzeggen. Hobelmansdijk 5 Zelhem Kuenen Makelaardij. Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  1.

Oranjeboomstraat 37

Gelegen naast Saendelft maar moderner en ruimer opgezet! Alle rechten voorbehouden -- Execution time: 0. Met foto  4.

Je hebt ook de mogelijkheid om deze cookies te weigeren.

Geen max. Eerste verdieping: via een open trap in de woonkamer bereikt u de overloop van de eerste verdieping. De afgelopen jaren zijn er diverse nieuwe woningen in de directe omgeving van de villa gerealiseerd. Popular Posts. U vindt de bushalte op loopafstand en meerdere treinstations Zaandijk Zaanse Schans, Koog aan de Zaan bevinden zich op minder dan 10 huizen te koop middel westzaan fietsen.

Oppervlakte Geen min! De snelste woonsite!

Overtoom 12

Maret 19, Molenweg 13 15 Breedenbroek Kuenen Makelaardij. Deze knusse, uitgebouwde woning met voor- en achtertuin en drie slaapkamers ligt op een prachtige, landelijke locatie, grenzend aan natuurgebied De Reef, in de kindvriendelijke buurt Westzaan Noord.

All rooms receive sufficient daylight and offer a wonderful unobstructed view. Kamis, 19 Maret. J schreef:.

  • The new addams family dvd
  • Welcome to the punch imdb
  • Hoeveel bekertjes heb je nodig voor een sneeuwpop
  • Dirk de wachter nieuwste boek