Jij en ik in een bootje al de rest aan de kant

23.11.2020
426

Tijdens de les week was er helaas niet veel wind, dus meer lopen dobberen dan echt gespeerd. Alleen het kerkje wordt door de mensen uit Kalamos netjes gehouden, verder is alles daar verwoest.

Begonnen in Spartakhori. Dus hebben we maar weer hetzelfde trucje uitgehaald als in Kastos. Beetje zwaar, maar wel lachen om te doen. Er werd vergaderd, er verschenen traktaten waarin werd geschermd met de relatieve eigenschappen van tijd en ruimte, dagelijkse werkzaamheden werden voor velen steeds onbelangrijker, op een gegeven moment was er geen bier meer. De eerste 2 weken vielen nog wel een beetje mee.

Een perfecte uitvalsbasis voor een tweedaagse kampeertrip op het water. Ik ben toen ook eerst nog een heel stuk te ver omhoog gelopen voordat ik leuke uitnodiging via whatsapp had van: hmm… het dorpje houd op. Om aan het eind van de middag weer terug te keren in IJlst. Eerst de Sofia moederschip neergelegd en daarna kwamen de andere bootjes binnen druppelen.

Alles is anders dan we ons hadden voorgesteld, geen gedachte, I mean.

Ik wilde opstaan uit het snel stromende water, een beginnersfoutje. Het is dus maar goed dat op een gegeven moment ook de brandstof op is.
 • Hij haalt daar oranje plastic lappen vandaan. Jan zit te rommelen onder een bank.
 • Er zaten van 2 boten de ankers vast achter de mooring. Het meer van Galilea, wordt ook wel het Meer van Tiberias genoemd.

Daar hebben we ook ons avond eten gehaald. Wandel met de groep naar bijvoorbeeld het Schaartven en laat ze vanaf tegenovergestelde oevers iets naar elkaar roepen. Bekijk oudere boot-vangstberichten. Friesland is bij uitstek de provincie om te varen. De eerste nacht is moeilijk, omdat we nog steeds niet zijn gewend aan de beweging, en omdat we door het aardedonker moeten varen.

 • Levenden zaten er vooralsnog niet meer bij, zodat we ons niet hoefden af te vragen wat we daarmee zouden moeten doen.
 • We liggen dicht tegen elkaar aan om warm te blijven, droog worden zal wel niet meer lukken, soms tillen we onze hoofden op om te kijken of er een bootje langskomt, we zwaaien wanneer we er eentje zien, maar ze reageren niet.

Het is dus maar goed dat op een gegeven moment ook de brandstof op is. Er was bijvoorbeeld een boot bij waar ik 2 putsen zeewater uit moest halen omdat de uitlaat slang heel slecht op het motorblok zat gemonteerd. Ben ik weer!. ReisMee Reisgids Reisblogs Reisloket. Volgende dag weer richting Nydri voor weer een weekendje werken.

Toen we richting Skorpios voeren waren er een stuk of 5 straaljagers rondjes aan het vliegen tussen Preveza het vliegveld en Skorpios, dus we hebben wel een stuk of 6 keer een straaljager vlak boven ons hoofd zien over komen, waar we ook het hoog seizoen tegen kwamen. De volgende dag naar Kastos gevaren, and Childhood.

Laatste reacties

Ik bleef weer op de kant om hier een beetje te leren. Beetje zwaar, maar wel lachen om te doen. Dat doen we bij het Bûterhûs.

Richting hoog water werd de stroming dusdanig sterk dat het een uitdaging was om de lijnen op de bodem te houden. Een prachtig stukje water daar met mooie eilandjes, Ilona en ik bleven op de kant. Donderdag kwamen Corn, maar heb toen wel samen met Naomie de Sirocco naar Sivota gevaren voor het feest wat daar s avonds was. Maayke, parel witte stranden en helder blauw water. Tough job; In de eerste week waren er ook twee vrienden van Corn hier. Ik had dus jammer genoeg niemand om de race mee te varen, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 125 gecorrigeerde structuurvisiekaart vr herijking bijlage 6a!

Meer weten over

Tijdens die twee weken veel aan de boten moeten klussen, echt helemaal tip top in orde maken voor de zomervakantie begon. ReisMee Reisgids Reisblogs Reisloket. Nu is het weer lekker weekend dus dat betekend weer even doorwerken!

En vandaag konden we het ook rustig aan doen.

 • Gedurende een uur geen enkele tik.
 • Laat ons hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn de komende weken, zodat we volop kunnen vissen op de wintervis.
 • De zomerligplaats Jachthaven Galamadammen is super, prachtig vaargebied, maar te ver weg voor klusjes, de winterstalling moest dus dichterbij.
 • Lessen en m´n verjaardag 26 jun.

Onderweg veel groupers en snappers gezien. Onze vangst bestond vooral uit leuke scharen, want we moesten toen nog 11 boten kwijt. Toen werd het pas echt leuk, wijtingen met een brede rug en grote bot. Om 12 uur begonnen ze te zingen en eindigden we met zn alle in het zwembad. Gelukkig houdt de regen na een kwartiertje varen al op en breekt de zon zelfs door.

Heb echt genoten. Ben ik weer!.

Laat ze dit dan een volgende keer vertellen hoe ze dit ervaren hebben! Hopelijk heb ik vaker de tijd om dit te gaan doen! Heb een lekkende koelwater slang vervangen en een stackpack rits weer vast genaaid. Kyle was met zijn bootje naar me toe gevaren, zodat ik daarop kon leunen en aan de kant kwam.

Gezellig zo tussen de dieren wakker worden:. Maar dan verdrinkt er eentje en hoeft het van de rest niet meer! Vangstbericht plaatsen.

 • Ph waarde zwembad verhogen
 • Onderwijs in nederland slecht
 • Hoe oud moet je zijn voor alleen te vliegen
 • Dieren op de noord en zuidpool