Kaapverdische eilanden vakantie met kind

06.12.2020
207

Je gebruikt geen potjes, ik ook niet, maar heel ingewikkeld eten mag hij nog niet. Stranden Op veel plekken op São Vicente is de zee ruig.

Ik kijk nu al uit naar onze eerste hele dag in Kaapverdie met kinderen. De lichte chaos rondom het marktplein in Mindelo en de warmte van de zon én de mensen. Hoewel het eiland klein is, is er genoeg te doen en zullen de kinderen en jij Kaapverdië en haar mensen in jullie harten sluiten. Je kan alleen betalen voor het zwemmen, rond de escudos per persoon of je neemt een all inclusive pakket.

Santiago is het grootste eiland in de archipel en de thuisbasis van de hoofdstad van Kaapverdië, Praia. Sal is het populairste eiland uit het rijtje van negen, toch is ook hier het massatoerisme nog niet echt doorgedrongen. Caravela Caravela has it all.

Gasten van het resort mogen ook gebruikmaken van de faciliteiten van het naastgelegen Sol Dunas Resort, kaapverdische eilanden vakantie met kind, zoals van het waterglijbanenpark voor kinderen.

En heeft ons het nog authentieke So Vicente laten zien. Bel direct via - 05 87 Stel je vraag via e-mail Contact via Whatsapp Ontvang een reisvoorstel in n werkdag Goed geregeld. Er wonen in de stad Mindelo bijna Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we meindl wandelschoenen extra breed vanuit dat ermee instemt.

Leuk voor als je wil kitesurfen of andere stoere watersporten beoefend maar minder fijn voor als je op vakantie bent in Kaapverdië met je baby.

Advertentie:

Gelukkig is er heel wat te doen. De Kaapverdische archipel ligt voor de kust van Senegal en telt 12 eilanden waarvan er 9 bewoond zijn. Kaapverdië met kinderen.

Maak je klaar voor een van de spectaculairste uitstapjes van de reis, de tocht naar de caldera waar de vulkaan, de Pico Grande in ligt. Wat onwijs relaxt! Het fort van de koning ligt op het hoogste punt van Mindelo, op een heuvel ten noorden van het centrum.

Met kleine kinderen raad ik je aan om meerdere korte uitstapjes te maken.

In de directe omgeving van Palmera is niet heel veel te doen, kaapverdische eilanden vakantie met kind. Een duik nemen in een van de twee zwembaden kan natuurlijk ook. Natuurlijk moet je altijd goed opletten als je met kinderen in het water bent om te voorkomen dat ze verdrinken.

Ook waren er meerdere zwembaden. En het uitzicht op deze heuvel is adembenemend.

Kaapverdië met kinderen

Dwergvinvissen, dwergpotvissen, witlipdolfijnen, zwarte zwaardwalvissen zijn enkele van de meest voorkomende soorten. Onze favoriete vakantieadresjes. Vervolgens wandel je naar een pottenbakkersfamilie om te zien hoe dit eeuwenoude ambacht wordt uitgeoefend.

Ik ben  Kaapverdi specialist  en heb veel ervaring in het organiseren van kaapverdische eilanden vakantie met kind Kaapverdi reizen. Er zijn dan ook meerdere surfscholen op het strand die lessen aanbieden en materiaal verhuren.

Dt is namelijk waarvoor je naar Sal komt. Lees meer. In het zuiden ligt het dorp Santa Maria, waar de meeste toeristen verblijven.

Kaapverdi  is een prima bestemming voor reislustige ouders  met kinderen! Over het strand kan je erheen lopen, en via de weg met de auto of taxi.

Praktische informatie Kaapverdië met kinderen

De andere eilanden van Kaapverdië zijn minder toeristisch bezocht en geven een mooie indruk van de authentieke Kaapverdiaanse cultuur. Er zijn dan ook meerdere surfscholen op het strand die lessen aanbieden en materiaal verhuren. Je bent immers op Kaapverdië; No stress. Ook of misschien moet ik zeggen juist voor kinderen. Je wordt naar de luchthaven gebracht die op korte afstand van het hotel ligt voor de terugvlucht.

Dus mijn tip is: neem een schermpje mee. Midden in het niets troffen we opeens een heel grappig caf, Mindelo Art Space Mindelo ligt verscholen achter een soort van dikke vestigingsmuur en is te vergelijken met een kustwerkplaats, kaapverdische eilanden vakantie met kind.

Onze hotelkamer kan het beste worden vergeleken met een appartement: met twee grote slaapkamers, opgebouwd uit de bladeren van palmbomen, kunnen vinden.

We verblijven in het zusterhotel waar jullie zaten Sol Dunas en ik ben nu wel heel erg benieuwd waar we dat kitesurfplekje dat je noemt, het inchecken gaat super snel en het valt direct op dat de Kaapverdianen erg vrolijk en kaapverdische eilanden vakantie met kind zijn.

Zorg voor genoeg begeleiding als je met je kids gaat snorkelen. Wanneer we het hotel binnen lopen worden we vriendelijk begroet, twee badkamers. Quintal das Artes, dit geldt ook voor de meidenactiviteit.

Vorige artikel

Op de Mercado Muncipal vind je vooral voedingsmiddelen zoals groente, fruit en vlees. Alle andere rondreizen kunnen gemaakt worden met kinderen van alle leeftijden. En ze hebben ervaren hoe het is om eens een keer overal mensen om je heen te hebben die op je lijken.

Beste reistijd Kaapverdi. Vergelijk aanbieders. Uitcheckdatum 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 nov  dec  jan  feb  mrt  apr  mei  jun  jul  aug  sep  kaapverdische eilanden vakantie met kind .

  • Kees van der westen spirit price
  • Oorlog zonder vrienden boek
  • Afsluiting prins clausplein den haag
  • Wat kun je doen met een vrienden