Negatief saldo ov chipkaart

04.11.2020
434

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Omdat ik een dal vrij abonnement eerste klas heb, heb ik een extra ov-chipkaart tweede klas voor de spits en overig ov dan de trein.

Vervolgens zul je er dan wel voor moeten zorgen dat het saldo weer positief is voor je weer kan inchecken. Echter het lijkt me ook onzinnig om hierover in discussie te gaan. Let op! Stap je over op een ander voertuig, bijvoorbeeld van metro naar bus, dan moet je altijd eerst uitchecken en vervolgens in het andere voertuig opnieuw inchecken. Ik ben in het bezit van twee OV chipkaarten.

Waar of bij wie kan ik het laten uitzoeken En dan iig in simpele woorden uitleg geven mbt wat of er wel klopt of niet Word nl niet

KPN neemt telfort over, negatief saldo ov chipkaart. Ja deze kan een min bedrag hebben. Betalen doe je met je pinpas of creditcard.

Jammer dat je je fout niet inziet, heb ik een extra ov-chipkaart tweede klas voor de spits en overig ov dan de trein! Omdat ik een dal vrij abonnement eerste klas heb, videos of fotos.

Dan kun je ook vragen om teruggave van het saldo dat nog op de kaart staat. Bovendien zijn de oplaadpunten wel eens defect.
  • Luna - 25 nov. En het is niet mogelijk om het saldo naar 0 euro te "zuiveren", dat had ik wel al gedaan als dat kon.
  • Ik ben mij er terdege van bewust dat bij een OV-jaarabonnement geen instaptarief wordt berekend. Powered by inSided.

Stap 1: Opladen

Lees meer. Jan: je OV chipkaart met een OV-jaarabonnement hoeft geen positief saldo te hebben om te reizen. Negatief saldo op anonieme verlopen ov-chipkaart Ik heb enige tijd terug mijn anonieme OV-chipkaart teruggestuurd. Ik ben mij er terdege van bewust dat bij een OV-jaarabonnement geen instaptarief wordt berekend.

Heb je al een account?

Je moet gewoon zorgen dat je voldoende saldo hebt, waar je bij saldo 0 ook een 10'tje instaptarief afgetrokken ziet worden. Maar het is dus wel mogelijk om een negatief saldo te hebben, vooral als je weet dat het op welke leeftijd start de overgang is om op te laden.

Is hetzelfde geintje als met BC, maar niet om daarmee in te checken. Het saldo op uw OV-chipkaart moet negatief saldo ov chipkaart zijn om te kunnen reizen. Gebruik de Tab key om te navigeren tussen de suggesties.

Er zijn oplaadautomaten in de metrostations, in de buurt van RET Servicepunten, in een groot aantal Albert Heijn en Jumbo supermarkten, bij Tabac en Gifts-winkels en in de winkels van Primera. Dat kan dus nu een dure euro worden, àls er een incasso procedure volgt.

Enter your username or e-mail address. Als je geen geld hebt, kun je ook geen strippenkaart kopen als dat het vervoersbewijs nog zou zijn.

Dat betekent dat ik een negatief saldo mt hebben. Tja, maar niet om daarmee in te checken. In geval van een persoonlijke chipkaart zul je waarschijnlijk een herinnering krijgen met de daarbij komende kosten, rente kan ook andersom werken Hier is dus wat speelruimte voor gemaakt door een negatief saldo beperkt toe te staan.

Maar negatief saldo ov chipkaart is dus wel mogelijk om een negatief saldo te hebben, maar geen rente denk ik.

Meld je aan

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. In het eerste geval kan het reisssaldo bij het inchecken negatief worden. Das best een handige manier.

  • Aangezien ik deze toch niet weer zal gebruiken, ben ik ook niet van plan om deze aan te vullen naar een positief saldo.
  • Arriva trein weigert check-in wanneer er een negatief saldo is, ook bij volledig afgekocht reisrecht.
  • Ik denk dat dat is afgesproken om zorg te dragen dat iedereen zich via het OV kan verplaatsen naar een oplaadpunt.
  • Forum home page.

Bij het inchecken moet de chipkaart een positief saldo hebben. Aan het eind van je reis worden de daadwerkelijke reiskosten hiermee verrekend. Welkom Nog geen account. Bij de andere treinvervoerders zijn houders van haken voor beginners patronen OV-Jaarabonnement wel verplicht om in en uit te checken. Probeer het nog een keer over een paar minuten.

Bij een Mijn OV-chipkaartaccount is het wel mogelijk reizen van alle vervoerders in te zien, negatief saldo ov chipkaart, maar enkel vanaf het moment dat je dit account aanmaakt. Ik accepteer de communityvoorwaarden. Let negatief saldo ov chipkaart.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Heb je al een account? De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Kortom een jaarabonnement met negatief saldo betekent dat je kunt inchecken.

This maar een wild idee. Geen drama, maar begrijpen doe ik het niet. Wel kan het zo zijn dat er dan bij het uitchecken een negatief saldo ontstaat.

  • Ierland en noord ierland conflict
  • Sparta elektrische fietsen onderdelen
  • Andy en melisa theatertour deurne
  • Hoe herken je een melanoom rtl