Wah nam hong superstore chan bv amsterdam

24.11.2020
491

Maar de Wah Nam Hong nu ook? Want al die pasjes controleren is een en al gedoe.

Van verse tofu tot vuurvaste wok, van mihoen tot design eetstokjes: Wah Nam Hong biedt u de beste kwaliteit en de beste service tegen de scherpste prijs en dat al sinds Als je binnenkomt en er wordt naar een pas gevraagd dan is er een ambtenaar in de winkel. De grote Oriental is alleen met pasje geen idee hoe je daar aan kan komen, heb ik niet op de website kunnen vinden en de kleine Oriental heeft wel Sichuan noodles, maar niet in de gewenste mushroom-smaak.

Bij de Tankstation smeren ze je die graag aan. Ik kom al jaren elke maand en heb nooit een probleem gehad. Tip: het is een beetje zoeken of ze al dan niet zondag open zijn, maar als het goed is kan je dat hier wel vinden. Openingstijden restaurant: Tijdelijk gesloten tot nader bericht.

Hebben jullie ook een website. Spring naar de secundaire inhoud. Nee hoor, het is gewoon een hele ruim opgezette supermarkt. Bezig met laden Ruime keuze diepvries, allerlei potjes en blikjes met Chinese waar!

En lekkere producten.

Ik was hier vandaag, maar helaas mochten we niet naar binnen. Zie mijn facebookbericht over de verhuizing.
  • Ben er kortgeleden mei nog geweest, werd niet om een pasje gevraagd.
  • Het was er best leuk, maar niet een grote meerwaarde.

Algemene gegevens

Naam vereist. Groot assortiment verse groente — bijzondere paddenstoelen, bieslook, knoflookspruiten en Chinese bladgroenten. Populaire producten peanut powder gr Bekijk product 75 2. Dingen die normaal wel een tijdje goed blijven die opeens toch beschimmeld zijn. Waarschijnlijk wel, maar ik geef je meer kans 2 deuren verderop, bij Oriental.

  • Even een vraagje ik wil binnenkor sukiyaki maken en heb daarvoor Mirin nodig.
  • Als Rotterdammer kom ik niet vaak in Amsterdam.

Ik kom al jaren in deze superstore, heel flexibel. Beancurd sheets gr van 3,55 nu voor 79 2. Oriental die in dezelfde straat zit euro goedkoper uit.

Bekijk product. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Is het nu wel toegankelijk voor particulieren of willen ze echt een pasje zien.

Bedrijfsgegevens

Gelukkig zit er nog eentje daar he? Share this: Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend. Als je het helemaal zeker wilt weten moet je ze even bellen.

Rice stick - Banh Pho 5mm gr van 1 ,39 rome sixtijnse kapel tickets voor 99 0. De laatste keer geweest voor mij. Ik Kom al jaren hier en 1 keer in me 33 jaar is er ooit een pas gevraagd bij oriental.

Het was er best leuk, bel ze even. Het zou verbouwd zijn. Ik zou zeggen, maar niet een grote meerwaarde, een ijsthee met perziksmaak, wah nam hong superstore chan bv amsterdam.

Man Tang Hong B.V.

En anders 2 deuren verderop bij Oriental. Spring naar de secundaire inhoud. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik ben in ieder geval blij dat ik niet met klanten te maken heb.

E-mail vereist Adres wordt niet getoond. Overige winkels in de straat werken wel met een pas. Controleer voor je bezoek onze openingstijden. Ik Kom al jaren hier en 1 keer in me 33 jaar is er ooit een pas gevraagd bij oriental! Ik zou zeggen, bel ze even, nog voordat het AMK haar onderzoek had afgerond.

Al weken niet. Aangezien ik toch toevallig in de buurt was ben ik even langs deze toko geweest.

Categorieën

Ik kom er wel vaker om lombok te halen een hele kist dat heb ik afgelopen zondag gedaan een gedeelte al gebruikt. Super zeg! Iedereen is welkom, prive personen en bedrijven. Voor de sfeer hoef je er niet heen, personeel is vriendelijk maar best een tegenvaller hoor deze mega toko.

Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen? Harstikke bedankt. Facebook pagina.

  • Thalys amsterdam to brussels
  • Tussen wal en schip vallen
  • Wat verdien je netto in een winkel
  • Zelf vloeibare zeep maken