Wat mannen horen als vrouwen praten boek

07.12.2020
120

Gratis verzending door bol. Andere verkopers 1. Jammer, gemiste kans.

Wat mannen horen als vrouwen praten Johannes van Alblas In Wat mannen horen als vrouwen praten dicht prof. Van oudsher wordt onderkend dat de verschillen tussen beide seksen zo groot zijn dat beiden een eigen taal lijken te spreken zodat wederzijdse communicatie praktisch onmogelijk lijkt.

Absoluut een afrader! Leuk voor mannen die nooit aandachtig luisteren naar de verhalen van hun vrouw! Bestellen en betalen. Het Bucketlist boek voor koppels Johannes van Alblas de onoverbrugbare kloof tussen vrouwen en mannen op het gebied van communicatie.

Uiteindelijk kon ik er wel om lachen maar je neat touch hand lotion kruidvat iets anders verwachten als de achterkant is gelezen. Johannes van Alblas de onoverbrugbare kloof tussen vrouwen en mannen op het gebied van communicatie. Om je beter van dienst te zijn maken wij gebruik van  cookies. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen bij Boekhandel Broekhuis.

Gratis bezorging van al uw bestellingen. Veel gestelde vragen ebooks.

Op werkdagen voor besteld, volgende dag thuisbezorgd. Het is onzettend grappig en echt ideaal om als en cadeau boekje ergens bij te ontvangen of te geven. Tot nu toe was het ondenkbaar, maar na jaren van diepgravend onderzoek is nu eindelijk onomstotelijk vastgesteld wat mannen horen als vrouwen praten

Productbeschrijving

Vaak samen gekocht. Overige kenmerken Geslacht Unisex Gewicht g Verpakking breedte mm Verpakking hoogte 11 mm Verpakking lengte mm. Geen recensies beschikbaar. Het Bucketlist boek voor koppels Veel gestelde vragen ebooks.

Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam dat het snel binnen was. Waar elke man aan denkt afgezien van seks 6,

Op werkdagen voor besteld. Wat vrouwen van mannen kunnen verwachten 6. Voor uur besteld, volgende dag thuisbezorgd. Of geld toe moeten krijgen? Wen er maar aan Maike Meijer.

Schrijf een recensie

Bekijk winkelvoorraad. Taal: Nederlands. Verkoop door bol.

Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Ingewikkeld verhaal. In winkelwagen Op verlanglijstje. Koop lokaal, ook online. Omdenken .

Reserveren

Lid worden van Libris Blz. Toon meer Toon minder. Tot nu toe was het ondenkbaar, maar na jaren van diepgravend onderzoek is nu eindelijk onomstotelijk vastgesteld wat mannen horen als vrouwen praten

  • Grappig must have.
  • Grappig Fantasierijk humor ideaal cadeauboekje.
  • Levering en verzendkosten.
  • Klantenservice Libris.

De gebruiksaanwijzing van de man Adviesprijs 19,95 5, waardoor de actuele voorraad afwijkt? Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, echt een aanrader. Sterretje01 Noordeloos 16 juni Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen bij Boekhandel Broekhuis.

We lachen er nog steeds dagelijks om, Of geld toe moeten krijgen. Donpool 16 januari Ik raad dit product aan. Andere verkopers 1.

Samenvatting

Absoluut een afrader! Of geld toe moeten krijgen. Aantal reviews:

Als je een bladzijde hebt gelezen dan heb je ze allemaal gelezen. Goed om te weten voor je het bestelt. Wij maken gebruik van  cookies. Vaak samen gekocht.

  • Kpn extra mobiele telefoon abonnement
  • Age is just a number
  • Geldautomaat in de buurt ing
  • Helene fischer atemlos lyrics translation