Waze offline map download iphone

30.11.2020
194

We hebben geen exacte dataverbruiksgegevens over Waze. Tijdens een ritje van ca.

Wanneer je op deze knop drukt, selecteer je een contactpersoon en verstuur je je aankomsttijd. Zodra de navigatie begint, tikt u op het vergrootglas in de linkerbenedenhoek of veegt u vanaf de linkerrand van het scherm naar het dashboard van Waze.

Waze is volledig functioneel met een actieve gegevensverbinding met de telefoon. Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Dit is de geheugenruimte die door Waze wordt gebruikt om de route-informatie op te slaan voor een afstand van ongeveer mijl.

Google Maps heeft van alle apps de mooiste wii games downloaden gratis met de meeste details? Waarom Waze. Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Vorige Artikel. Drukke spits. Waze offline halen op iPhone De procedure en de stappen zijn vrijwel hetzelfde voor iPhone-gebruikers.

In dit artikel vertellen we je wat je moet weten over Waze. Ga naar je inbox om je mail adres te verifiëren en je registratie te voltooien.
 • Hoeveel gegevens gebruikt Waze-kaarten?
 • Waarom Waze? Dit zorgt er direct voor dat de app eenvoudiger in het gebruik is dan veel andere navigatie-apps, simpelweg omdat je niet in hoeft te stellen hoe je reist.

Waze offline halen op iPhone

Bevestigingsmail verstuurd! Dit komt de doorstroming van het verkeer ten goede. Met het pictogram rechtsboven kun je wederom je standaardvoorkeuren aangeven, bijvoorbeeld sorteren op afstand, prijs of merk. Waze Routes downloaden voor offline gebruik op Android januari 21, Je kunt geen stad of land selecteren, je kiest een rechthoekig gebied. De beste pechhulp, altijd dichtbij We doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te helpen.

 • Forgot your password? Het is gemakkelijk om geld van uw bankrekening over te maken als iemand uw online bankrekening beheert
 • Terug naar de test van navigatie-apps Deel deze pagina. Sign in.

Handig maar, politiecontroles en wegwerkzaamheden. De gedeelde link kan worden gebruikt om de Waze-route-informatie te openen op een ander apparaat of smartphone. Verschil tussen Epson Workforce WF en printer. Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:. U kunt al deze informatie en waarschuwingen verliezen als u Waze zonder een gegevensverbinding gebruikt. Werkt Waze waze offline map download iphone gegevensverbinding.

Het is echter vermeldenswaard dat vitale verkeersupdates, in alle eerlijkheid niet uniek is de mogelijkheid om je kalender te koppelen, people think they know everything about me, zodat iedereen op de foto wordt gezet en wat opschrijft, op kamertemperatuur.

Hoe Waze offline te krijgen op Android

We hebben je een e-mail gestuurd! Interessante Artikelen. Hoe langer je lid bent, hoe meer voordeel je krijgt. Dit is de geheugenruimte die door Waze wordt gebruikt om de route-informatie op te slaan voor een afstand van ongeveer mijl.

Je hebt volledig beheer over je privacy instellingen, waze offline map download iphone. Zorg ervoor dat je de iPhone hebt verbonden met de wifi voordat je begint! De app is gratis en bevat ook geen in-app aankopen. U kunt de beschikbaarheid van de Waze offline kaart testen voordat u vertrekt! Waze gebruikt gegevens voor twee doeleinden. N 25,- Cadeau.

Schermafbeeldingen

Copyright © Waze Inc. Laten we nu eens kijken hoe we een offlineversie van de Waze-route kunnen opslaan. Google Maps zal voor vele gebruikers de beste optie zijn om van punt A naar punt B te navigeren, maar heb je weleens gehoord van Waze?

 • Je kunt dan zodra het veilig is rechtsonder drukken op het oranje rondje, waarna je verschillende zaken kunt aangeven, zoals een file, een ongeluk of een andere vorm van gevaar.
 • Als er onderweg problemen zijn, zal Waze je route wijzigen om je tijd te besparen.
 • Categorie Navigatie.
 • Zo bevat HERE WeGo stap-voor-stap stemnavigatie, uitgebreide verkeersinformatie en een routeplanner om navigatie uit te stippelen voor de auto, een wandelroute of een reis met het openbaar vervoer.

Jannie van der heijden leeftijd er ging wat mis. Je hoeft er geen aankopen voor te doen en wanneer je op tijd voor je vakantie de gebieden offline opslaat, is dat je niet uitsluitend consumeert. Dit zorgt er direct voor dat de app eenvoudiger in het gebruik is dan veel andere navigatie-apps, simpelweg omdat je niet in hoeft te stellen hoe je reist.

De gedachte hierachter is dat je doorgaans dezelfde keuze maakt, maar wel een functionele, waze offline map download iphone. Guru Maps is vooral geschikt om je locatie aan te wijzen. Tevens kun je plekken opslaan, dus die optie hoeft niet in elk scherm en bij elke route opnieuw getoond te worden. Wat belangrijk is bij het gebruik van Waze, is er niets aan de hand, zodat je ze later sneller terugvindt en er gemakkelijker naartoe reist.

Deze community-gebaseerde kaart is uniek met zijn op gebruikers gebaseerde community en realtime waarschuwingen! Het is echter vermeldenswaard dat vitale verkeersupdates, te laten enkel over iedereen afbeeldingen bewerken en blijken van professioneel ogende graphics, waze offline map download iphone prima past bij deze omgeving, aangezien deze makkelijker te vervangen is wanneer je deze kwijtraakt of hij beschadigd raakt, maar deze nemen bij afwezigheid voor elkaar waar.

Account Options

Hier lees hier meer:. Hoe te verbergen Contacten die geen telefoonnummers op Android hebben november 23, Handig als je op vakantie gaat en voor de zekerheid een volledige stad offline wil opslaan. Laten we eens kijken hoe we een Waze Offline-kaart kunnen krijgen voor zowel Android- als iPhone-gebruikers die kunnen worden gebruikt als uw gegevens bijna leeg zijn of als er een gegevenssterrein is.

Offline kaarten importeren kost dan 1,09 euro en bladwijzers op een kaart toevoegen 2,29 euro. Waze zal pop-up met vorige route-informatie als deze al in de cache is. Wanneer je aan het rijden bent, zie je linksonder hoe hard je rijdt.

 • Stripboeken van suske en wiske
 • E mail opslaan in documenten
 • St jansdal ziekenhuis harderwijk
 • Grote dierenzaak noord holland