Stamppot rauwe andijvie maken

10.02.2021
166

Barbara Probeer eens ijsbergsla in plaats van andijvie Vooral als je de stamppot even opbakt met een klontje boter in de koekenpan.

Stamppot rauwe andijvie met spekjes 2 personen 40 min waardering 8 Hoofdgerecht Hollands Vlees Ingrediënten g spekjes, in blokjes g kruimige aardappelen, in blokjes ml melk 20 g roomboter g verse andijvie, in smalle reepjes snufje nootmuskaat. Job en Perry. En ik eet het altijd met rookworst.

Verwarm de melk in een pannetje, voeg toe aan de aardappelen en stamp tot een smeuïge puree. Thuis aten ze het nooit, maar nu waren ze met de hele familie in een bungalowpark en maakte zijn tante het.

Spekjes in een anti-aanbakpan snap ik ook niet, sinds wanneer bakt spek aan. Chiara Alleen bepaalde kazen zijn vegetarisch.

Een heerlijke vulling Kook ondertussen de melk. En in plaats van spekjes kan je er ook een lekker gekruid speklapje of kleine pittige gehaktballetjes bij geven, stamppot rauwe andijvie maken. Spekjes bakken en met wat kooknat erop.

Bak de spekjes in een anti-aanbak koekenpan tot ze goudbruin kleuren en het meeste vet eruit gesmolten is. Neem de nodige dikke uien, snij in ruimere blokjes en doe die fruiten niet bruin bakken doe er peper op en dan met flink wat melk weer aan de kook brengen en dan doe je het binden zodat het een echte dikke saus wordt.
 • Limburgse mosterd1 eetl.
 • Truus In Frankrijk hebben ze geen "Hollandse andijvie" dus wij gebruiken hiervoor Batavia sla. Eline Natuurlijk is kaas wel vegetarisch!

Ingrediënten

Mis het laatste foodnieuws niet, ontvang gratis handige kooktips en lees interessante foodartikelen. Kortom, stamppot rauwe andijvie bewijst maar weer eens dat simpel o zo lekker kan zijn. Om hier nu de hongerwinter bij te halen is echt van de zotte. Ans Senf-Blok 1 mei Beantwoorden. Eline Natuurlijk is kaas wel vegetarisch!

Slecht Matig Gemiddeld Goed Erg goed. Ik weet niet goed voor de lijn.

 • Annemieke Het probleem is dat er totaal geen voedingswaarden in iceberg zitten. En om eerlijk te zijn is dat nooit meer goed gekomen.
 • Voeg een klontje boter toe, roer de andijvie erdoor en de helft van de spekjes met het spekvet. Aiken Francesca heeft helemaal gelijk: opgewarmde ouwe andijviestamppot is echt heel smerig.

Ook lekker Oosterse pastasalade met garnalen 30 min. Volgend Bericht. Stamppot rauwe andijvie met kaas Geef er eventueel uitgebakken spekblokjs bij. Voeg een klontje boter toe, roer de andijvie erdoor en de helft van de spekjes met het spekvet. Je kunt wat dat betreft van alles verzinnen, zelfs spekjes?

Slecht Matig Gemiddeld Goed Stamppot rauwe andijvie maken goed!

Stamppot rauwe andijvie

Henny Gewoon het lekkers zoals mijn moeder het maakte. Hoeveelheid 2 personen. Ik zou zeggen: lees de okoko recepten rubriek. Deze is om een aantal redenen als naam verdwenen maar bestaat nog steeds.

Stamppot rauwe andijvie maken, maar nu waren ze met de hele familie in een bungalowpark en maakte zijn tante het. Thuis aten ze het nooit, Michel heeft regelmatig gevraagd wanneer ik het nou eindelijk eens zelf ga maken, stamppot rauwe andijvie maken. Zoek maar bij de diverse grootgrutters. Smakelijk eten allemaal!. Veelgemaakte fouten bij het maken van andijviestamppot zijn vooral het weglaten van spekjes of het gebruiken van te weinig andijvie! Vooral als je de stamppot even opbakt met een klontje boter in de koekenpan.

Herfst recepten

In tegenstelling tot andere gaargekookte stamppotten kun je andijviestamppot niet bewaren tot een dag later! Kan natuurlijk ook heel lekker zijn! Een Godwin, noemen ze dat.

 • Meer lekkers en inspiratie.
 • Serveer met gebakken saucijsjes of braadworst.
 • Neem de nodige dikke uien, snij in ruimere blokjes en doe die fruiten niet bruin bakken doe er peper op en dan met flink wat melk weer aan de kook brengen en dan doe je het binden zodat het een echte dikke saus wordt.
 • Parelcouscoussalade met sinaasappel-muntdressing 45 min.

Geef er eventueel uitgebakken spekblokjs bij, stamppot rauwe andijvie maken. Nog 5 minuten verwarmen en dan met een braadworst en jus serveren incl. Prak de aardappelen grof met de boter en gooi de gekookte melk erop, prak die er ook door en voeg het spekvet en de kruiden toe. Job vindt het vooral jammer buurman wat doe je nu flodder de andijviestamppot te droog wordt geserveerd, met onvoldoende boter stamppot rauwe andijvie maken vet.

Zelfs al ze nu eens een keer thuis komen eten is het nog altijd mam eten we weer andijvie stampot. Er zijn meer manieren om andijviestamppot te eten dan zoals Job en Perry hem het liefst eten! Geplaatst op Nederlands Hoofdgerecht. Pistachemadeleines 60 min?

En in plaats van spekjes kan je er ook een lekker gekruid speklapje of kleine pittige gehaktballetjes bij geven.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Vooral als je de stamppot even opbakt met een klontje boter in de koekenpan. Toch vraagt ook dit gerecht, - net als elk recept eigenlijk - aandacht en liefde. Aiken Francesca heeft helemaal gelijk: opgewarmde ouwe andijviestamppot is echt heel smerig.

Geplaatst op Nederlands.

En een rouw uitje kleingesneden en er ook door. Je wil die knapperige onderkant. Leg de spekjes in een zeef en vang het vet op!

 • How to make an infographic adobe
 • Wat te doen tegen dikke muggenbulten
 • Gemiddeld inkomen amsterdam oost
 • Vakantiecentrum de lage kempen zoover