Whatsapp bericht naar meerdere personen

14.01.2021
424

Tik op het verzend-icoon. Om een groepsgesprek te starten dien je de optie 'Nieuwe groep' te selecteren in het chat-menu.

Hoe kun je in WhatsApp een bericht of bijlage in één keer naar meerdere mensen sturen zonder een groep aan te maken? Volgend artikel. Adverteren op appletips. Je kunt maximaal groepsleden toevoegen. Tips en waarschuwingen. Je bericht zal nu worden verstuurd naar de contacten die je hebt uitgekozen.

Je kunt tot maximaal contacten selecteren per verzendlijst, daarnaast zullen alleen contactpersonen die jouw telefoonnummer in hun adresboek aanwezig hebben het bericht ontvangen.

Aanbiedingen van iCreate. Webhosting door Zylon. Categorien: WhatsApp, whatsapp bericht naar meerdere personen. In tegenstelling tot bij een groepsgesprek, zijn de berichten individueel: voor de ontvangers zelf lijkt scooter alarm remote start alsof je 1-op-1 een bericht tikt in hun chat. Wekelijks Apple nieuws in je mail Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac.

Deel dit artikel:. Tips en waarschuwingen.

Soortgelijke artikelen

Groepschats zijn heel makkelijk aan te passen. Volg ons. Met een groepschat op Android. Tik op Aanmaken. Nog geen reacties. OV-informatie en routes bekijken Apple Kaarten.

Als je tikt op 'tik hier voor meer informatie' kun je zelf een naam bedenken voor deze lijst en eventueel nieuwe ontvangers toevoegen. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ].

Je kunt maximaal groepsleden toevoegen, whatsapp bericht naar meerdere personen. Dan zie alleen jij dat. Social Media.

Interessant voor jou

Tik op Aanmaken. Aanbiedingen van iCreate. In het Chat-venster van WhatsApp zie je overigens gewoon de namen van de ontvangers als naam van de lijst staan.

Nee, Signal. En reageren ze op je bericht. Franais: envoyer un message plusieurs contacts sur WhatsApp? Hier adverteren - Advertise here. Workshops Door Laura Grootaarts 4 februari 2 min. Met een groepschat op Android.

Lees meer tips en uitgebreide achtergrondinfo op je gemak in c't dec/2020

Download gratis de apppletips app voor iPhone en iPad in de App Store. Met een verzendlijst op Android. WhatsApp heeft wereldwijd 1 miljard gebruikers, waarom gebruik jij nog geen WhatsApp? De beste optie: stuur iedereen tegelijkertijd één en het zelfde bericht via WhatsApp Verzendlijsten.

Wil je via WhatsApp iedereen een uitnodiging sturen voor bijvoorbeeld je verjaardag of een housewarming? Tado: De HomeKit kamerthermostaat.

Overige secties weergeven Espaol: enviar un mensaje a varios contactos en WhatsApp. Tik op Aanmaken. Dit staat in de linkerbovenhoek van je scherm. Secties verbergen. Open WhatsApp op je telefoon en ga naar de lijst met Chats 2. Ze zien niet dat andere mensen tegelijkertijd precies hetzelfde bericht ontvangen, whatsapp bericht naar meerdere personen.

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

Of je stuurt iedereen afzonderlijk een bericht, wat een behoorlijke klus is. In tegenstelling tot bij een groepsgesprek, zijn de berichten individueel: voor de ontvangers zelf lijkt het alsof je 1-op-1 een bericht tikt in hun chat. Volgend artikel. Safari Meldingen.

Je kunt tot maximaal contacten selecteren per verzendlijst, daarnaast zullen alleen contactpersonen die jouw telefoonnummer in hun adresboek aanwezig hebben het bericht ontvangen. Over whatsapp bericht naar meerdere personen Categorien!

Nieuws Let op: WhatsApp werkt straks niet meer op oude iPhones. Als je in WhatsApp even snel in n keer een berichtje of een fotootje aan meerdere mensen wilt sturen bijvoorbeeld om prettige kerst en gelukkig nieuwjaar te wensen dan hoef je daarvoor niet een groep aan te maken.

  • Gedichten morgen weer naar school
  • Hoe kan ik apps verwijderen van mijn samsung
  • Foe yong hai saus als bij de chinees