huis kopen en verkopen op dezelfde dag
huis kopen en verkopen op dezelfde dag
Zijn er kosten aan verbonden indien u langskomt? Geen enkele kost is hieraan verbonden, ik geef u alle informatie gratis. Zijn we verplicht uw bod/prijs te aanvaarden? U bent niet verplicht mijn voorstel of bod te aanvaarden. Wij willen nog een tijdje blijven wonen. Alles kan besproken worden, elk situatie is verschillend en voor elk probleem is er een oplossing. Mijn eigendom beschikt niet over een EPC-attest, geen elektriciteitskeuring, noch bodemattest. Is dit een probleem? Ik zorg voor alle nodige attesten en keuringen, op mijn kosten. Mijn woning is slechts gedeeltelijk gerenoveerd. Dat maakt helemaal niets uit, veel of weinig werk of helemaal geen werk, alles komt in aanmerking, ik koop alle soorten woningen. Hoe snel kan alles geregeld worden? Heel snel, in principe zou het zelfs mogelijk zijn dezelfde dag dat u belt alles te regelen, of tenminste binnen de 24 uur. Mijn huis is al jaren verwaarloosd door de bewoners, is dat een probleem? Dit is absoluut geen probleem, ik koop het huis, niet de inhoud, wij zijn al wat gewoon en heb regelmatig huizen gekocht die letterlijk moesten leeggehaald worden en zelfs ontsmet dienden te worden, dat is door mij direct opgelost.
Huis kopen: Hypotheekvoordeel.
Een gloednieuw huis kopen is een belangrijke beslissing, dat hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen. Wat we wél willen benadrukken, is dat je er zeker niet alleen voor staat. Bij Hypotheekvoordeel kun je terecht voor een voordelige lening, helemaal op maat van je persoonlijke of financiële situatie. Of het nu gaat om meerdere huizen, een appartement, een recreatiewoning of een vakantiehuis: dankzij ons aanbod koop je jouw nieuw stekje met een gerust hart. Een huisje, appartement, vakantiehuis, chalet gezien? Staat het te koop en je wilt de aankoop voorbereiden?
De openbare verkoop van je woning of online via biddit.
En dat voor een zeer schappelijke prijs, want als je je huis wilt verkopen voor € 250.000, betaal je bij een gewone makelaar ongeveer € 9.075. Bij ons kun je al voor € 2.500 je huis of appartement laten verkopen met dezelfde of zelfs betere service dan bij een traditionele vastgoedmakelaar! Je bespaart dus maar liefst € 6.575 euro. Hoe doen we dat? Kijk even verder op onze site, daar vind je al onze informatie. Als je nog vragen hebt, kun je altijd eens bij ons binnenspringen, ons een bericht sturen via onze sociale mediakanalen of gewoon via het contactformulier op onze site. Wij zijn Copandi. Wij zijn het vastgoedkantoor van de toekomst. Neem hier contact op voor advies of een vrijblijvende schatting. Hou me op de hoogte van nieuwe panden. Hou me op de hoogte. Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen. 0800 54 311. Nieuwbouw Projecten Verkopen. Info Over ons Kantoren Blog Werken bij Copandi. Immo Verkopen Kopen. Klik dan hier
website hoger in google
Hello Home - Hello Home.
Een paar uur na het online verschijnen van ons project kwam het eerste telefoontje van een immomakelaar om te feliciteren met profesionele voorstelling en fotoreportage. Inderdaad, deze mensen weten waarmee ze bezig zijn! Na drie dagen was de verkoop rond. Dank u wel Hello Home. november 12, 2020. De keuze om met Hello Home in zee te gaan om mijn duplex te verkopen was de perfecte beslissing. Hello Home biedt service op maat, een professionele aanpak, is heel gedreven, en dit alles altijd met de glimlach. Een heel aangename samenwerking die dan ook snel resultaat had. Na amper 5 dagen was mijn duplex verkocht. Bedankt kris michele! Wij zeggen het voort -. november 12, 2020. Mijn huis stond nog geen 1 dag te koop en was dezelfde dag verkocht.Ik ben enorm blij omdat ik altijd bij Michele terecht kon. Lees meer
slimcleaning.be
Je woning laten verkopen door twee of meer makelaars: een goed idee of niet? Immo Vercammen.
Nieuwste van vercammen. Geef uw woning maximale zichtbaarheid bij verkoop. EPC verhoogt de meer waarde van jouw huis. 3 redenen om je huis in de zomer te verkopen. Homestyling maakt jouw woning verkoopklaar. 5 voordelen van verkopen met Immo Vercammen. Gerelateerde items op tag. De waarde van je woning verhogen? Waarom een tuin op het noorden wél interessant is. De waarde bepalen van je woning? Je woning laten opvallen? Dat doe je via homestyling. Je woning verkopen? Hou deze documenten zeker bij de hand. Meer in deze categorie: Immo Vercammen lanceert 'Basic' Homestyling Woning verkopen? Investeer 1.000 EUR in je woning en krijg een veelvoud weer. terug naar boven. Zoek in nieuws. attesten basic home styling dossier eigen stek epc gratis schatting grond homestyling hotel mama huis huis renoveren huis verkopen huurwoning immo vercammen kopen makelaar renoveren schatting Te huur Te koop vastgoed vastgoedmakelaar verhuren verkopen Waarde waardebepaling woning Woning kopen woning te koop Woning verkopen. De waarde van je woning verhogen? Renovatieverplichting vanaf 1 januari 2023.
vastgoed-schatten.be
40 tips om je huis verkoopklaar te maken - Huispromotie.nl.
Wil jij ook het huis zelf verkopen met onze ondersteuning en duizenden euro's' besparen op de makelaarskosten? Wat doe je hierbij zelf? Je zorgt voor een optimale presentatie van het huis lees hieronder tips. Je zorgt zelf samen met een fotograaf voor professionele fotos. Je zorgt zelf voor de advertentietekst. Je doet zelf de rondleidingen. Wij zorgen onder andere voor.: Een advertentie van jouw huis op alle huizensites onbeperkt aantal fotos en tekst. Advertenties van jouw huis op Social Media, waaronder Facebook, Instagram en YouTube. Maximale online zichtbaarheid om jou in contact te brengen met potentiele koper s. Met Huispromotie Basis lever je dus zelf de fotos, advertentietekst en een overzicht van alle belangrijke gegevens van jouw woning aan. Wij gaan je vervolgens ondersteunen in de promotie via alle huizensites en Social Media. Maar dat is nog niet alles. Ook bieden wij hulp aan bij de biedingen, onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst. Jij hoeft dus straks alleen nog maar naar de notaris om de handtekening onder de koopovereenkomst te zetten! Bekijk dan direct direct onze verkooppakketten. Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-., Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
tenerifeonline.be
Welkom op onze website The Real Estate Company.
Wij kopen uw woning. Wij huren uw woning. Meubilering - en styling services. The Real Estate Company Green. Makelaar Den Haag. Home is where the heart is Persoonlijke aandacht, professionele service - uw verkoop en verhuur makelaar. Uw woning verhuren Uw woning verkopen. Van een vrijstaand huis tot een startersappartement en alles er tussenin. The Real Estate Company kent de woningmarkt in en rondom Den Haag, Rotterdam en Amsterdam als geen ander en weet wat kopers willen. Wij adviseren u graag uitgebreid en kundig over het verkoopproces en het verkoop klaar maken van uw woning. Daarnaast hebben wij een groot bellegingsaanbod en off-market aanbod. Wij informeren en adviseren u graag. Vanzelfsprekend geheel vrijblijvend. Neem contact op. U heeft een woning rondom Den Haag, Rotterdam Amsterdam en u wilt deze graag verhuren. The Real Estate Company is een actieve bemiddelaar bij de verhuur van woonruimte in alle prijsklassen en zijn wij de juiste partij voor zorgeloze verhuur met een optimaal rendement. U kunt direct uw woning aanmelden en wij zullen dan dezelfde dag nog contact opnemen.
https://www.leemanskredieten.be/lenen/hypothecaire-lening/zelf-je-hypotheek-berekenen/simulatie-hypothecaire-lening/
Behoud ik mijn woonbonus bij een pandwissel? Huysman Bouw.
Je hebt al een woning waar je een hypothecaire lening voor aanging, maar wil die verkopen om een ander huis te kopen. Dan is het slim om na te denken over een hypotheekruil. Bij een pandwissel of hypotheekruil vermijd je de extra kosten van een nieuwe lening. Je laat namelijk je oorspronkelijke lening overzetten naar je nieuwe eigendom. Op die manier hoef je geen rekening te houden met dossierkosten, hogere premies voor je schuldsaldoverzekering, aktekosten, een wederbeleggingsvergoeding of extra registratiekosten. De registratierechten bij een pandwissel komen op exact € 75. Een hypotheekruil heeft nu ook een bijkomend voordeel: het heeft geen effect op je woonbonus. Neem wel even contact op met je bank om te informeren of een pandruil in jouw specifieke geval een optie is. Een woning die je verkoopt moet altijd 'vrij' en onbelast zijn. Het is dus uiterst belangrijk dat de akte van verkoop en de akte van aankoop op dezelfde dag gebeuren. Anders schrap je gewoon een hypotheek om een nieuwe aan te gaan en betaal je de bijhorende kosten. Interesse of een vraag? Wat gebeurt er met mijn woonbonus in het geval van een hypotheekruil?
herrmansch.nl
Totale kosten voor de aankoop van je woning TopCompare.be.
Please click here if you are not redirected within a few seconds. Kosten aankoop woning: hoeveel kost mijn huis? Als je een woning koopt, betaal je meer dan alleen de aankoopprijs van het onroerend goed. Je moet ook registratierechten, notariskosten en andere kosten betalen die komen kijken bij het kopen van een huis en het afsluiten van een hypothecaire lening. De som van al die kosten moet worden opgenomen in je budget. Met behulp van deze simulator krijg je een schatting van de totale kosten bij de aankoop van je woning. Kies je regio.: Enige eigen woning.: Totale kosten vastgoedproject. Link gekopieerd naar het klembord. Start simulatie Overzicht van je project. De totale aanschaffingskosten zijn de som van de volgende factoren.: Totale kosten vastgoedproject. Link gekopieerd naar het klembord. Start simulatie Disclaimer De totale kosten van het vastgoedproject zijn gebaseerd op jouw situatie. Om een zo realistisch mogelijke schatting te maken, gebruiken we de officiële tarieven vermeld op notaris.be en het standaard BTW-tarief.
huis kopen en verkopen op dezelfde dag
Een huis verkopen - NVM.nl NVM.
Bij een makelaar zijn kopers eerlijker en kritischer, dit geeft de makelaar de kans om in te springen op de feedback en mogelijkheden aan te dragen hoe ze zaken anders kunnen indelen of verbouwen. De bezichtiging is een goede gelegenheid om te achterhalen waarom de kandidaat-koper geïnteresseerd is in de woning en waar aanvullende vragen liggen. Deze informatie kan belangrijk zijn voor het bepalen van de strategie in de vervolgfase en uiteraard bij latere onderhandelingen. De NVM-verkoopmakelaar brengt daarom na de bezichtiging verslag uit over de feedback. Zoek een NVM-verkoopmakelaar. Stap 5: De onderhandelingen. Stap 5: De onderhandelingen. Er zijn verschillende methodes om het biedingsproces te organiseren. De onderhandelingen starten als je het eerste bod hebt ontvangen en hier een tegenbod op uitbrengt, of als je expliciet meldt dat je in onderhandeling bent. Je bent als verkoper niet verplicht een woning te verkopen aan iemand die de vraagprijs geboden heeft.
attorno.be

Contacteer ons

Resultaten voor huis kopen en verkopen op dezelfde dag